Aladyreg Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Ahoj všem, potřeboval bych poradit s divnou věcí, která se mi stala u Presty 1.6. Když jsem chtěl přeložit jeden název u modulu a uložil to, tak se mi nějaké moduly rozbily... Stalo se mi to podruhé, poprvé jsem to nějak nahodil, ale rád bych věděl příčinu a správnou metodu opravy. Poté to vypadá tak, jako na přiložených obrázcích. Zkusil jsem a nefungovalo: Lokalizace -> Lokalizace -> Import souboru lokalizace Lokalizace -> Překlady -> Přidat nebo aktualizovat jazyk Lokalizace -> Překlady -> Přidat jazykové balíčky ručně Smazal jsem i mezipaměť a cache. Stále ale nic. Díky moc za každý nápad, Robert Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 (edited) Na stejný server si nainstalujte testovací instalaci obchodu (nebo si to zkopírujte se správnými url v DB a configu). Zapněte si výpis chyb a zkuste upravit překlad na těch stejných modulech tedy to co popisujete. Pokud vám to zobrazí nějakou hlášku máte čeho se chytit ale pokud ne zapněte výpis chyb na původní instalaci a zkuste to samé (proveďte si nejdřív zálohu...) Pokud žádná chybová hláška nikde nebude zkontrolujte zda není problém se zpracováním souborů překladu (oprávnění chmod) a podívejte se také kde to překládáte někdy je překlad v modulu i přímou součástí šablony a tluče se to mezi sebou, ale asi to nebude tento váš případ. Předpokládám že všechny moduly máte aktuální a pro vámi používanou verzi prestashop. Edited February 9, 2015 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aladyreg Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Děkuji, určitě to vyzkouším. Nejde přímo o překlad. Tyto moduly jsou v češtině, v překladech je není nutné překládat... Nevypisuje to defaultní názvy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 (edited) Toto je bug PrestaShopu 1.6.0.11. FIx: https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9e27137fc1f1d57d4da9fc3fc1a63bba23c9a422 Edited February 14, 2015 by Caleydon (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts