natree Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 (edited) Merhaba 1.6.11 'i Türkçe Olarak Seçili gösteriyor Fakat İngilizce Buda Beni Deli ediyor kullanıyorum? Nasıl Çözeceğim Sorunu Acil Yardım! Edited February 8, 2015 by natree (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 ekteki dosyayı yükleyin, 1.6.0.11 dil dosyasında sorun var...(dosyayı zip ten çıkarmayı unutmayın) tr.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natree Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Çok Teşekkürler Arayüzde Türkçeleşti! Sağolun,Bir Sorunum Daha Var Başlıkları Nasıl Değiştirebilirim Yanlış Yazdımda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haski Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Size ne kadar teşekkür etsem azdır, gerçekten dil dosyasında sorun varmış, sizin gönderdiğiniz dosya sayesinde çözüm sağladım Çok çok teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pain Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Merhaba, Buradaki problem acaba neden kaynaklanıyor? Mesela Ben 1.6.0.12 kurdum, prestashop'un diller bölümünde kendi versiyonum için olan %100 translate edilmiş dosyayı indirip denediğimde arkadaşın sorunu gibi yarı ingilizce yarı türkçe bir görünümle karşılaştım. Ama bu konudaki zip'li dosyayı indirdiğimde sistem Türkçeleşti. Yinede sanırım versiyon farkından kaynaklı bazı problemli alanlar var. Eğer 1.6.0.12 dosyasını Türkçeleştirenler varsa paylaşırlarsa sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 1.6.0.9 kullanmanızı tavsiye ederim...%98 uyum sağlayacaktın...dil dosyaları yakında düzelecek...düzeldiğinde güncellersiniz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdsev Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Teşekkürler. Sorunu çözdük. Bu arada yüklerken "/tools/tar/Archive_Tar.php" dosyasında hata veriyordu benim hosting. Sorun server üzerinde otomatik olarak bu dosyayı silen antivirus yazılımından kaynaklanıyordu herhalde. /tools/tar/Archive_Tar.php dosyasındaki if (!@symlink($v_header['link'], $v_header['filename'])) { satırını aşağıdaki satırla değiştirince düzeldi. Bilgi olarak burada kalsın. if (!@call_user_func_array('symlink', array($v_header['link'], $v_header['filename']))) { 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Teşekkürler. Sorunu çözdük. Bu arada yüklerken "/tools/tar/Archive_Tar.php" dosyasında hata veriyordu benim hosting. Sorun server üzerinde otomatik olarak bu dosyayı silen antivirus yazılımından kaynaklanıyordu herhalde. /tools/tar/Archive_Tar.php dosyasındaki satırını aşağıdaki satırla değiştirince düzeldi. Bilgi olarak burada kalsın. Güzel çözüm...muhakkak işine yarayan biri çıkacaktır... Bu paylaşım, sorunu çözdüğünde açtığı konuyu silip konu çözülmüştür yazan arkadaşlara örnek olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackwinds Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 valla yeni versiyonu denemek istedim bende sizin türkçe paketi ile türkçeleştirebildim teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
aslandag Posted November 20, 2015 Share Posted November 20, 2015 Cok Tesekkur ederim bu sorunu cözen tek dil dosyası bu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftugrul Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Merhaba, arkadaşlar, PrestaShop'un bir Türkçe çeviri ekibi bulunuyor. "Crowdin" adında bir sistemi kullanarak, PrestaShop yazılımındaki tüm ifadeleri Türkçe'ye çeviriyoruz: https://crowdin.com/project/prestashop-official Şu an güncel sürümün çevirileri %91 oranında tamamlanmış durumda, ancak bu çeviriler henüz PrestaShop yazılımında yer almıyor. Çevirilerin yazılıma eklenebilmesi için, redaksiyon (çevirilerin gözden geçirilmesi, "proofreading") işinin yapılması gerekiyor. Bu işi yapabilecek kişilerin başvurarak redaksiyon ekibine katılması gerekli. Ancak bu işlemden geçmiş olan çeviriler PrestaShop yazılımına ekleniyor. Çeviri ile redaksiyon işleri sadece gönüllüler tarafından yapılıyor. Bu sebeple, eğer çevirilerin bir sonraki sürümde yer almasını istiyorsak, hep beraber boş vakitlerimizde katkı sağlayarak bunu başarabiliriz. İyi çalışmalar! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmut Furkan Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Değerli arkadaşlar 1.6.1.5 versiyonu kullanıyorum. panel kısmı ayarların hepsi türkçe olmasına rağmen panel hala ingilizce konu ile ilgili sayfadaki tüm yorumları okudum ama hi.biri çözüm olmadı konu ile ilgili yardım edebilecek olan var mı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Değerli arkadaşlar 1.6.1.5 versiyonu kullanıyorum. panel kısmı ayarların hepsi türkçe olmasına rağmen panel hala ingilizce konu ile ilgili sayfadaki tüm yorumları okudum ama hi.biri çözüm olmadı konu ile ilgili yardım edebilecek olan var mı Aşağıda paylaştığımız dil dosyası sürekli güncellenecek tir. Manüel dil dosyası yükleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmut Furkan Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 dediğiniz aşamaları yapmama rağmen panel kısmında hiçbir değişim yok . Resimde ayrıntılar mevcuttur kardeşim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Panel bilgilerinizi özelden iletirseniz inceleyebiliriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erdalaydin Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 bende ki hata aşağıdaki gibi. solda ki menü türkçe oldu fakat menülerin içerikleri görselde görüldüğü giib türkçe değil :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 tüm adımları dikkatlice yapın olmama şansı yoktur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts