_des_ Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Witam mam następujący problem (PS 1.5.6.2). Podczas dodawania nowego produktu lub edycji istniejącego, nie mam możliwości dodania zdjęcia. Poniżej zrzut ekranu jak to wygląda: Ktoś ma na to jakieś rozwiązanie? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 to od czego bym zaczął ja to: - zastąpił wszystkie pliki js z katalogu /js/ oraz /js/tiny_mce/ w jaki sposób łączysz się z back office? korzystasz z domeny którą masz zdefiniowaną w preferences > seo & urls ? pamiętaj, że www.domena.com to nie to samo co domena.com oraz http://domena.com to nie to samo co https://domena.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 czy edytor (ten popup do wstawiania zdjęć) wygląda tak samo gdy chcesz np. dodać zdjęcia do strony cms? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 _des_ Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Sprawdziłem przed chwilą i w CMS pojawia się dokładnie to samo. Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 ctrl+shift+j w chrome włącz stronę edycji produktu, kliknij na ikonę wstawiania zdjęć czy w konsoli pojawiają się jakies błedy>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 _des_ Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Masz rację, błędy się pojawiły. Kod poniżej Uncaught SyntaxError: Unexpected end of input jquery-1.7.2.min.js:4 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check http://xhr.spec.whatwg.org/. image.js:281 Uncaught TypeError: Cannot read property 'options' of null image.js:281 ImageDialog.fillClassList image.js:15 ImageDialog.init tiny_mce_popup.js:5 (anonymous function) tiny_mce.js:1 b.each tiny_mce_popup.js:5 tinyMCEPopup._onDOMLoaded Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 _des_ Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 (edited) Witam, Zamieniłem katalog js na oryginalny z PS 1.5.6.2 i ruszyło ps. tak się zastanawiam czy coś mi się nie posypało jak przenosiłem sklep z jednej domeny na drugą, ponieważ na "pierwszej" domenie wszystko działało. Jak przeniosłem sklep to już nie sprawdzałem, czy można dodawać zdjęcia, bo wyszedłem z założenia, że jak sklep działa to reszta również powinna zadziałać - nauczka na przyszłość vekia jesteś WIELKI. Edited February 15, 2015 by _des_ (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
_des_
Witam mam następujący problem (PS 1.5.6.2). Podczas dodawania nowego produktu lub edycji istniejącego, nie mam możliwości dodania zdjęcia.
Poniżej zrzut ekranu jak to wygląda:
Ktoś ma na to jakieś rozwiązanie? Z góry dziękuję za pomoc
6 answers to this question
Recommended Posts