imre Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Ahojte, dá sa nejak nastavit radenie vysledkov vyhladavania podla ceny. Ked niekto da hladat nejaky produkt cez vyhladavanie tak mu vyhodi prve tie drahsie produkty. Chcel by som aby ich radilo vzostupne podla ceny. Od najnizsej po najvyssiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Aku verziu PrestaShop pouzivas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 (edited) Momentálne pouzivam verziu 1.5.4.0 , ale chcem to v dohladnej dobe zaktualizovat na najnovsiu. Edited February 8, 2015 by imre (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 U 1.6 se to dá nastavit v preferencích, stránka produkty, blok stránkování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 (edited) Tak som si nainstaloval skusobne na otestovanie najnovsiu verziu, v nastaveniach / produkty / strankovanie su moznosti : produkty na stranke, predvolena objednavka od, predvoleny sposob objednavky - to sa asi radenia produktov vo vysledkoch vyhladavania netyka, lebo nech nastavim hocijaku kombinaciu nic sa nemeni (vzostupne , zostupne, .... ) . Priradil som k styrom produktom rovnaky tag a dal to slovo vyhladat cez vyhladavanie, ceny produktov su 1,99 eur , 22 eur, 1500 eur, 450 eur, Prvy mi dalo 22 eur, druhy 1500 eur , treti 450 eur, stvrty 1,99. Edited February 10, 2015 by imre (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 S překlady je problém. V angličtině je to Pagination > Default order by. Druhá položka v bloku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imre Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Radenie funguje pri filtrovani, pri prezerani kategorii ale nefunguje pri vyhladavani (search). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Pre ovlyvnenie sposobu radenia vysledkov vyhladavania je nevyhnutna modifikacia kodu jadra PrestaShopu. Ak pouzijes vyhladavanie (po anglicky), najdes vo fore temy, kde to uz niekto riesil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts