lenin004 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Zdar,chtěl bych se zeptat jestly je nějak možný udělat u zboží jiný stav než dostupný, zboží zákazník může obědnat i když není skladem, ale rád bych aby zboží mohl nastavyt např na cestě od dodavatele, skladem za 3 dny... Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Ahoj, pokud není zboží skladem můžes přímo na kartě zboží uvést "Zobrazovaný text, když není skladem ale je povoleno objednat:" (možná se to u tebe bude jmenovat trochu jinak, nevím jaký máš překlad)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Jenže nevýhoda je, když u zboží nastavíš, že pokud není na skladě, tak Povolit objednávky. Tak se sice v BO tváří, že máš 0 kusů na skladě, ale ve FO je u produktu popis "K dispozici nebo Na skladě". Tohle by chtělo nějakou modifikační injekci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiri FAMiNE Cermak Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 hmm.... tak to se přiznám, tohle jsem nikdy nezkoušel - prodáváme jen co máme skladem. Asi bych teda upravil překlad "K dispozici nebo Na skladě" na něco neutrálního a zkusil přidat nějaký text do té položky jak jsem psal. Každopádně, osobně bych asi taky chytl do kódu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Ooo, já jsem slepý, jsem si nepřečetl celej ten text, jak je to blbě entrované:Zobrazovaný text, když není skladem ale je povoleno objednat:Čili tam vlastně lze napsat "Na cestě" apod... pokud se to nevyplní, hází to defaultní čili "K dispozici" apod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts