annastar Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 va rog sa ma ajutati cu o informatie, am un magazin online facut cu prestashop, acum vreau sa modific categoriile, subcategoriile, imi apar in partea din spate, de administratue dar pe site nu apar, nu se schimba nimic. multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Categoriile si subcategoriile sunt active? Ce versiune de Prestashop folosesti si cum arata in Live Edit? Edited February 7, 2015 by Bijuterii Handmade (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
annastar Posted February 8, 2015 Author Share Posted February 8, 2015 Categoriile sunt active. am versiunea 1.5.1, cred deoarece imi tot apare cand intru daca vreau sa descarc versiunea 1.6. site-ul nu este facut de mine iar persoana care l-a facut nu o mai pot contacta, dar cred ca este o problema la browser dar nu stiu cum sa razolv. eu am un manual de utilizare dar in el explica cum trebuie adaugate produsele s.a, lucruri care le stiu. multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Categoriile sunt active. am versiunea 1.5.1, cred deoarece imi tot apare cand intru daca vreau sa descarc versiunea 1.6. site-ul nu este facut de mine iar persoana care l-a facut nu o mai pot contacta, dar cred ca este o problema la browser dar nu stiu cum sa razolv. eu am un manual de utilizare dar in el explica cum trebuie adaugate produsele s.a, lucruri care le stiu. multumesc Cel mai bine rezolvi problema instaland versiunea 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiAlex Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Nu are rost sa ramai la versiunea actuala.Nu o sa ai acces la multe optiuni care se regasesc in versiunile mai noi, temele nu or sa fie compatibile cu versiunea ta si multe alte probleme pe care o sa le intampini nu prea o sa gasesti raspunsuri la ele.Mergi pe ultimele versiuni de PS ar fi cea mai buna varianta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts