atirgb Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Buna, Am instalat prestashop folosind o adresa email,... apoi am incercat sa schimb adresa de email. Am incercat la contacte magazin si parametri avansati.Nu ma lasa sa o schimb. Am instalat modulul mail alert. Primesc email doar daca este finalizata comanda.Daca se inregistreaza primesc email pe adresa de instalare Cum pot sa schimb adresa email de instalare? Multumesc Edited February 7, 2015 by atirgb (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 (edited) Adresa de email la instalare se schimba din Parametri avansati/Email Tot de acolo poti trimite un email de test. Primesti email cand este finalizata comanda ca admin sau ca si client? In Comenzi/Stadii poti seta fiecare tip de email sa fie trimis sau nu clientului. Daca esti admin, nu vad de ce sa mai primesti un astfel de email. Edited February 7, 2015 by Bijuterii Handmade (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
atirgb Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Multumesc de raspuns. Am incercat si acolo. Problema e ca nu imi salveaza... Imi ramane aceeasi adresa. Primesc la testare mail dupa care revine la adresa initiala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Ce versiune de Prestashop folosesti? Pe forum, la orice fel de intrebare trebuie sa scriem si versiunea de Prestashop folosita pentru a nu bate campii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atirgb Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 1.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 1.5 Dupa ce intri pe pagina Parametri avansati/Email, da un refresh la browser, apoi schimba adresa de email. Versiunea 1.5 are aceasta problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atirgb Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Am incercat...am sa mai fac probe. Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijuterii Handmade Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Sfatul meu este sa treci pe 1.6 daca esti la inceput cu dezvoltarea site-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts