Natalia123 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Witam mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak zrobic żeby pasek z coocie w module uecookie przerobic na półprzeźroczysty? i przy okazji drugie pytanie gdzie w plikach edytować napis z stopki "© 2014 Oprogramowanie e-commerce od PrestaShop™" ten pod kreską na samym dole, wiem że można go wyłączyc całkowicie z panelu admina, ale chciała bym przerobic go w plikach a szukami szukam i nie mogę znależć. Za wszelkie podpowiedzi z góry serdecznie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Tych modułów cookie jest kilka. blockcms.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 moduł coockie mam z strony http://mypresta.eu/pl/modules/funkcjonalnosci-sklepu/ mniej wiecej orientuje się gdzie wpisać kod ale co i jak napisać żeby było pół przeżroczyste ? Dziękuje za podpowiedz odnośnie stopki znalazłam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Może podaj link do sklepu będzie szybciej Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 zmiany.magiakawyiherbaty.ogicom.pl na razie mam na subdomenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Przypadkiem w ustawieniach modułu nie ma opcji opacity? Tam powinnaś dodać np. 0.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Natalia123 Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 I tak tez robiłam ale nie działało. Teraz zauważyłam że dałam przecinek i nie działało więc szukałam innego rozwiązania. Trzeba dac kropke wtedy wszystko jest ok Dzieki za zainteresowanie i pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MKmagic Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Przy okazji: litrówkę masz W stopce "Regulami" -n brakuje! Pozdrawiam, Marcin sklep.weselanaslasku.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Natalia123
Witam mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak zrobic żeby pasek z coocie w module uecookie przerobic na półprzeźroczysty?
i przy okazji drugie pytanie gdzie w plikach edytować napis z stopki "© 2014 Oprogramowanie e-commerce od PrestaShop™" ten pod kreską na samym dole, wiem że można go wyłączyc całkowicie z panelu admina, ale chciała bym przerobic go w plikach a szukami szukam i nie mogę znależć.
Za wszelkie podpowiedzi z góry serdecznie dzięki
7 answers to this question
Recommended Posts