Quental Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Witam Po rejestracji klient dostaje maila ale nie może się zalogować wyskakuje błąd autentykacji. Sprawdziłem na zapleczu i w bazie danych i id_customer nie zmienia się, cały czas ma wartość 0. Jest tak z każdym nowym klientem. Wiecie co może to powodować? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Raczej nikt Ci nie odpowie na ten topic, bo nic w nim nie napisałeś. 1. Jaka wersja PrestaShop? 2. Jaki szablon? 3. Czy włączony tryb raportowania błędów? Jeśli NIE, to trzeba włączyć. https://www.prestashop.com/forums/topic/272660-500-error-b%C5%82%C4%99dy-bia%C5%82a-strona-instrukcja-dotycz%C4%85ca-trybu-debugowania/ 4. Jakie komunikaty błędów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Quental Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 (edited) 1. 1.6.0.112. default-bootstrap3. Włączony4. Nic się nie wyświetla, gdzie znajdę te komunikaty Strona: http://testdome.cal24.pl/ Edited February 6, 2015 by Quental (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Żadne przyciski nie działają. Widzę, że mocno odchudzałeś sklep. Przypadkiem nie pokasowałeś wszystkich modułów z hooków "displayHeader" i "displayFooter"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Quental Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Teraz zauważyłem, że nie działa koszyk (a działał). Reszta przycisków u mnie działa. Co do header'a i footer'a to usunąłem bloki społecznościowe i newsletter. Myślisz że może to być wina modułu Adyen ? Bo go niedawno instalowałem i wyświetliło się "Moduł(y) zainstalowane poprawnie" i "Nie masz uprawnień do konfiguracji tego modułu" jako pozycje dało go do header'a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Usuń ten boczny wysuwany dynks od facebooka. Nie wiem, czy to moduł, czy ręcznie dodawałeś kod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Quental Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Ten slider jest od VEKI, i dodałem go do header'a teraz usunąłem fragment kodu z nim(i wgrałem na serwer), ale na stronie dalej jest. Jestem prawie pewien że go właśnie do headera dawałem. No ale nic, musi być gdzieś indziej. Jestem w trakcie szukania Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 [email protected] Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Znależliście odpowiedź? u nas pojawia się taka sama sytuacja, nie u wszystkich klientów, czasem pomaga zmianaprzeglądarki ale niestety nie zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Quental
Witam
Po rejestracji klient dostaje maila ale nie może się zalogować wyskakuje błąd autentykacji. Sprawdziłem na zapleczu i w bazie danych i id_customer nie zmienia się, cały czas ma wartość 0. Jest tak z każdym nowym klientem.
Wiecie co może to powodować?
Pozdrawiam
7 answers to this question
Recommended Posts