KKamilos Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) Witam. Mam taki problem, że nie zmieniałem nic w kodzie, a od jakiegoś czasu, gdy wejdę na główną stronę swojego sklepu, w sekcji gdzie jest menu z wyborem Nowości / Polecane / Najczęściej Kupowane automatycznie wybrane są dwie opcje Nowości i Najczęściej Kupowane. Co dziwne, wyświetlają się też wymieszane przedmioty z obydwu wybranych opcji. Wygląda to tak: Czy ktoś kiedyś spotkał się z czymś podobnym? Co mogę zrobić? Dodam, że bez problemu mogę wybrać Popularne, a następnie przejść ponownie osobno do Nowości albo Najczęściej Kupowane. I później jest już ok. Korzystam z Prestashop 1.6.0.5, domyślny przykładowy szablon. Edited February 6, 2015 by KKamilos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KKamilos Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 (edited) Może to głupie, ale wyczyściłem dane przeglądarki i jest OK.Dziwne. Firefox Edited February 6, 2015 by KKamilos (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts