erhan Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 solda anasayfa da görünen logo.jpg yerine aynı ölçülerde güzel bir flash swf hazırladım. ancak haliyle yönetim panelinde sadece resim koymamıza izin veriyor. bir arkadaşımız tepedeki resim yerine flash koymayı çok güzel anlatmıştı onu header.tpl den değiştirdim ve oldu ortada çok güzel bir swf var. ama bu logo.nun kodları nerde bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Merhaba,bunu themes/sizintema/header.tpl dosyasından düzenleyebilirsiniz42 satır Kolay gelsin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
erhan Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 ortaya flash konusunda çok güzel anlatmıştınız kodları yazaraktam nerden başlayacağım silip yeni kodları yazmaya... tşk.ler Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Merhaba,bunu aynı editorialflash modülü gibi uygulayabilirsiniz.Size uygulayıp eke ekledim. Ekteki flashlogo klasörünün içeriğin olduğu gibi prestashop anadizinine atınız. img klasöründeki logo.swf dosyasını kendi dosyanız ile değiştirin ve logoflash.html dosyasından flash boyutunu ayarlayınız.Farklı tema kullanıyorsanız, themes/prestashop klasörünün adını sizin tema adı ile değiştiriniz.Kolay gelsin... flashlogo.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
erhan Posted July 30, 2008 Author Share Posted July 30, 2008 Warning: include(img/logo_drc.html): failed to open stream: No such file or directory in C:\apache2triad\htdocs\presta\tools\smarty\compile\% Link to comment Share on other sites More sharing options...
erhan Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 tamam yaptım, çok teşekkür ederim basar67, gerçekten hızlı ve doğru cevapların sayesinde biyerlere gelceğiz. başarılar kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuSaB^^ Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Denedım oldu çok teşekkur ederım Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 peki logoyu gif yapabiliyomuyuz bu konuda bi yardımcı olurmusunuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 basar67 süpersin... Günlerdir logo yerine flash eklemek için uğraşıyorumSotEW's Adds v0.3 modülünde sol sağ alt ekleniyor fakat header ekliyorum firefox da görüntüleniyor explorerde 7 de göstermiyor. böyle iyi oldu.. epeydir forumda soru sorasım gelmiyor.. profesyonelim parasını öde anlatayım diyen çok olmaya başladı.. tamam emeğin karşılığı fakat reklamlarını başka bir şekilde yapsalar fena olmaz.. dimi ama eline sağlık kardeş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sase Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 peki logoyu gif yapabiliyomuyuz bu konuda bi yardımcı olurmusunuz Yapabilirsiniz.İzleyeceğiniz yollar:1- eklemek istediğiniz gif resminin adını "logo.gif" yapın.prestashop/img klasöründeki "logo.jpg" resmiyle değiştirin.2-kullandığınız temanın "header.tpl" dosyasını bir metin editöründe açınAşağıdaki 45. satırı bulun. Satırda "logo.jpg" yazan yeri "logo.gif" olarak değiştirin.Selamlar ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 basar67 dediğinizi uyguladım eklediğiniz dosyayı kurdum.. .. oldu sonrasında farkettimki kategoriler içeriği görüntülenmiyor.. kategoriler olmasına rağmen..ne önerirsiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WebSite Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Merhaba atesh basak Kaedesin sanirsam sen yeni yüklemissindir ilerde bu sorun olacakti neden kaynaklandigi tam olarak netlesmesede ben sana özel bir cözüm yolu sunayim pymyadmin den bütün kategorileri sil ve yeniden bastan kategorileri ekle Temizlikacisindanda iyi olur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuego-levo Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 saol kardeş.. temalarla mı uyumsuz anlayamadım..birde öyle deneyim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renat Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 selam arkadaşlar.başar arkadaşım ellerine sağlık eklenti için.ancak bende de kategoriler gitti. bunun için ne yapabiliriz.phpmyadminden categorileri silmek de pek kolay değil anladığım kadarıyla.az önce sql'i yeniden yüklemek zorunda kaldım kategorilerin kaybolmaması için neler yapabiliriz. sonuçta yeni bir kurulumda kullanacağım ama yine de bu kafama takılıyor. kategorileri myadminden silmek de sağlıklı mıdır bilmiyorum? header tpl dosyasını ekedikten sonra yeni bir kategori açtım ama o görüntülenmedi mesela.yardımcı olursanız çok sevineceğimteşekkürleredit / düzeltme: temadaki eski header.tpl ile başar arkadaşamızın hazırladığı header.tpl deki kodlarla oynadım. yeni dosyadaki <!-- Header --> {php} include ("img/logoflash.html"); {/php} {$HOOK_TOP} kısmını eskisinin <!-- Header --> . . . . vs vs kısmı ile değiştirdim. sorun düzeldi. (header.tpl içindeki header tagı kolayca bulunabiliyor)ama kategorilerle ilgili nasıl bir sorun olabilir ileride. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. böyle bir konu geçmiş bu başlıkta sonuçta..teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
onderm Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 başar beyyflash boyutunu ayarlamak istedim ama ekteki logoflash.html dosyası boş mu ,ben mi açamadım acaba?....boş sayfa çıkıyo karşıma .....logoyu flash yapma kısmı kullandığımız temalar için önemli , son değişikliklerle birlikte bi dosya olarak bizlerle paylaşırmısınız ...çok makbule geçer doğrusu...selamlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renat Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 dosya boş olmamalı. dosyayı yeniden indirin isterseniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamotropi Posted April 16, 2010 Share Posted April 16, 2010 İlk denmelerimde başarısız oldum ama sonunda mükemmel bir şekilde oldu. Çok teşekkür ederim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furryrc Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 arkadaşlar ana sayfa logousnu nasıl kaldırırız? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts