Jump to content

anasayfada logo yu flash yapabilirmiyiz

erhan

Recommended Posts

solda anasayfa da görünen logo.jpg yerine aynı ölçülerde güzel bir flash swf hazırladım. ancak haliyle yönetim panelinde sadece resim koymamıza izin veriyor.
bir arkadaşımız tepedeki resim yerine flash koymayı çok güzel anlatmıştı onu header.tpl den değiştirdim ve oldu ortada çok güzel bir swf var.
ama bu logo.nun kodları nerde bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba,

bunu aynı editorialflash modülü gibi uygulayabilirsiniz.

Size uygulayıp eke ekledim. Ekteki flashlogo klasörünün içeriğin olduğu gibi prestashop anadizinine atınız. img klasöründeki logo.swf dosyasını kendi dosyanız ile değiştirin ve logoflash.html dosyasından flash boyutunu ayarlayınız.

Farklı tema kullanıyorsanız, themes/prestashop klasörünün adını sizin tema adı ile değiştiriniz.

Kolay gelsin...

flashlogo.zip

• 2 weeks later...
  • 5 months later...

basar67 süpersin...
Günlerdir logo yerine flash eklemek için uğraşıyorum
SotEW's Adds v0.3 modülünde sol sağ alt ekleniyor fakat header ekliyorum firefox da görüntüleniyor explorerde 7 de göstermiyor. böyle iyi oldu.. epeydir forumda soru sorasım gelmiyor.. profesyonelim parasını öde anlatayım diyen çok olmaya başladı.. tamam emeğin karşılığı fakat reklamlarını başka bir şekilde yapsalar fena olmaz.. dimi ama eline sağlık kardeş.

peki logoyu gif yapabiliyomuyuz bu konuda bi yardımcı olurmusunuz

Yapabilirsiniz.
İzleyeceğiniz yollar:
1- eklemek istediğiniz gif resminin adını "logo.gif" yapın.
prestashop/img klasöründeki "logo.jpg" resmiyle değiştirin.
2-kullandığınız temanın "header.tpl" dosyasını bir metin editöründe açın
Aşağıdaki 45. satırı bulun.

Satırda "logo.jpg" yazan yeri "logo.gif" olarak değiştirin.

Selamlar ...

Merhaba atesh basak

Kaedesin sanirsam sen yeni yüklemissindir ilerde bu sorun olacakti neden kaynaklandigi tam olarak netlesmesede ben sana özel bir cözüm yolu sunayim

pymyadmin den bütün kategorileri sil ve yeniden bastan kategorileri ekle

Temizlikacisindanda iyi olur

selam arkadaşlar.

başar arkadaşım ellerine sağlık eklenti için.
ancak bende de kategoriler gitti. bunun için ne yapabiliriz.
phpmyadminden categorileri silmek de pek kolay değil anladığım kadarıyla.
az önce sql'i yeniden yüklemek zorunda kaldım :)

kategorilerin kaybolmaması için neler yapabiliriz. sonuçta yeni bir kurulumda kullanacağım ama yine de bu kafama takılıyor. kategorileri myadminden silmek de sağlıklı mıdır bilmiyorum? header tpl dosyasını ekedikten sonra yeni bir kategori açtım ama o görüntülenmedi mesela.

yardımcı olursanız çok sevineceğim

teşekkürler

edit / düzeltme:

temadaki eski header.tpl ile başar arkadaşamızın hazırladığı header.tpl deki kodlarla oynadım. yeni dosyadaki

<!-- Header -->

{php} include ("img/logoflash.html"); {/php}

{$HOOK_TOP}

kısmını eskisinin

<!-- Header -->

.
.
.
.

vs
vs

kısmı ile değiştirdim. sorun düzeldi. (header.tpl içindeki header tagı kolayca bulunabiliyor)
ama kategorilerle ilgili nasıl bir sorun olabilir ileride. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. böyle bir konu geçmiş bu başlıkta sonuçta..

teşekkürler

başar beyy

flash boyutunu ayarlamak istedim ama ekteki logoflash.html dosyası boş mu ,ben mi açamadım acaba?....boş sayfa çıkıyo karşıma .....

logoyu flash yapma kısmı kullandığımız temalar için önemli , son değişikliklerle birlikte bi dosya olarak bizlerle paylaşırmısınız ...çok makbule geçer doğrusu...selamlar

• 1 year later...
  • 7 months later...