Shimikito Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Witam Można umożliwić dodawanie produktów przez każdego klienta? Oraz możliwość modyfikowania i usuwanie własnych? Coś na zasadzie allegro że każdy może wystawić swój własne produkty i nimi zarządzać. Pozdrawiam, Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 virus191 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Podpinam się pod temat, też by mi się to przydało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 allegro za darmo? nie sadze.... to jest sklep a nie potral sprzedazowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 virus191 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Jestem w stanie zapłacić za taki moduł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Jest taki moduł agile multi vendor, koszt około 600 zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Jestem w stanie zapłacić za taki moduł. jak kolega wspomnial, sa moduly dajace znikoma fukcjonalnosc jaka daje allegro, ale bardzo czesto spotykam sie na forach z takimi pytaniami i wielu chce na presta uzyskac w pelni funkcjonalny portal aukcyjno/sprzedazowy najlepiej za darmo no nistety, tak sie nie da... szacujac, portal typu allegro, olx czy podobnych to koszty rzedu dorego 4-5 letniego samochodu. nie liczac juz reklamy zeby w ogole miedzy ludzmi zaistniec. nie ma nic za darmo. chcac zarobic trzeba zainwestowac.... rynek na chwile wyglada tak, ze vzym wiecej sie zainwestuje tym wiecej mozna wyciagnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Shimikito
Witam
Można umożliwić dodawanie produktów przez każdego klienta?
Oraz możliwość modyfikowania i usuwanie własnych?
Coś na zasadzie allegro że każdy może wystawić swój własne produkty i nimi zarządzać.
Pozdrawiam,
Marcin
5 answers to this question
Recommended Posts