Epkencijus Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Sveiki,Betvarkant parduotuvės puslapį, susidūriau su keliomis bėdomis. Ačiū už atsakymus.1. Kaip sukeisti vietomis?2. Kaip įterpti skype`o logotipą, kuris yra surištas su mano skypu ir tiesiogiai rodo aš online arba offline.Dėkui už pagalbą http://evaldas.lafesta.lt/failai/seip/informacija.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantoza Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Skype moduli gali parsisiųsti iš čia: http://www.prestashop.com/forums/viewthread/10399/programmazione_moduli_design_e_temi/modulo_skype_aggiornatoO dėl rikiavimo, gali duomenų bazėj pakeisti ID. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epkencijus Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Ačiū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davvo Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Man taip pat klausimas iskillo. Kaip isjungti uzrasa :kaip padaryti kad nerodytu "tax incl." ir pakuotes mokescio. Ir ar iseina padaryti kad pristatymo kaina skaiciuotu tiksliai, o ne apvalintu. Nes uzrasius pristatytmo kaina 1eura, raso kad pristatymas 3lt, o skaiciuoja kaip 4lt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantoza Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Man taip pat klausimas iskillo. Kaip isjungti uzrasa :kaip padaryti kad nerodytu "tax incl." ir pakuotes mokescio. Ir ar iseina padaryti kad pristatymo kaina skaiciuotu tiksliai, o ne apvalintu. Nes uzrasius pristatytmo kaina 1eura, raso kad pristatymas 3lt, o skaiciuoja kaip 4lt. Pakoreguok template failus. Jei neklystu valiuta kai kuriai blogai parinkai Parink valiutai:Formatting: as with eurosDecimals: TrueBlank: True Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davvo Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Pristatymo mokescio jau nerodo, valiuta parinkau lt bet vistiek apvalina nuo 1.5lt i 2lt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toffy Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 KAirinkaisi valiuta reikėjo pasirinkti apvalynimą dešimtainėmis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irfas Posted March 20, 2011 Share Posted March 20, 2011 Istrinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts