apacheba Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Pridávajte linky na zaujímave moduly a ich preklad . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Modul nainstalujte klasickou metodou, navolte si atributy , a vygenerujte si CSV. Hodne zdaru.www.yezeni.sk/exportproducts.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Zdravim, nějak mi ten modu neběhá, poradíš mi?Když dám konfiguraci, tak Available Fields jsou vypsaný, ale když dám select all, tak zmizía Selected Fields je taky prázdno.Když dám export, tak je prázdný csv, zkoušel jsem i nedávat select all, to samé :-( Nevíš, kde by mohl být zakopaný pes?DíkyEDIT: Tak přetahování do Selected Fields funguje, ale nic to stejně negeneruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 tak to neviem, ja mam 1.2.5, a mne to funguje ok, neviem , kde by mohol byt problem,skus toto : odinstaluj modul, cez FTP v module si vymaz modul, stiahni este raz modul / urobil som nejake upravy / a nainstaluj nanovo, uz by to malo fungovat,v nastavení language si nastavte vas jazyk, pre vygenerovanie popisov Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 To jsem taky zkoušel odinstalovat a zpět nainstalovat a nic :-(Lang mám id3, to máš to samé ty taky, ne? Takže ten modul by měl fachat po stránce jazykové. Nebo ty jsi nastavoval jiný id? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 posli mi screen nastaveni modulu na [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Tak nějak nic nepomohlo. Zkoušel jsem i v phpMyAdmin změnit ps_export_set a ps_export_fields bez předpon ps_ ale když jsem dal konfiguraci modulu, tak chyba na ýídku 100. Tak nevim, co s tim:-(Ještě mi nějak nesedí v ps_export_set a ps_export_fields je porovnávání nastaveno na latin1_swedish_ci, to se mi nějak nezdá, myslim, že by to mělo být na UTF-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 alebo cp1250problem je ze nevie nacitat z databazy koli nekompatibilite nazvov , odporucam update na 1.2.5, tam som problemy nezaznamenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Tak jsem dal update na 1.2.5, vytvořil novou databázi v UTF8-czech a ze zálohy té 2.databáze jsem to přehrnul na tu novou...a výsledek? Pořád stejný...ty jo, jsem už nějak bezradnej :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
apacheba Posted January 9, 2010 Author Share Posted January 9, 2010 neviem, pred chvilou som instalol novy shop, a modul aj na novej instalacke funguje ok, tak nerozumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 Tak jsem si vytvořil jinou domenu, tak už u exportu funguje select all, ale když dám export, tak mi místo uložení csv to hodí na stránku www....../modules/exportproducts/products.csvTen export mi dáva zabrat, sakra :-( Pomozte mi, prosím ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts