Jump to content

MODULY s prekladom

Recommended Posts

Zdravim, nějak mi ten modu neběhá, poradíš mi?
Když dám konfiguraci, tak Available Fields jsou vypsaný, ale když dám select all, tak zmizía Selected Fields je taky prázdno.
Když dám export, tak je prázdný csv, zkoušel jsem i nedávat select all, to samé :-( Nevíš, kde by mohl být zakopaný pes?

Díky

EDIT: Tak přetahování do Selected Fields funguje, ale nic to stejně negeneruje

tak to neviem, ja mam 1.2.5, a mne to funguje ok, neviem , kde by mohol byt problem,

skus toto : odinstaluj modul, cez FTP v module si vymaz modul, stiahni este raz modul / urobil som nejake upravy / a nainstaluj nanovo, uz by to malo fungovat,

v nastavení language si nastavte vas jazyk, pre vygenerovanie popisov

Tak nějak nic nepomohlo. Zkoušel jsem i v phpMyAdmin změnit ps_export_set a ps_export_fields bez předpon ps_ ale když jsem dal konfiguraci modulu, tak chyba na ýídku 100. Tak nevim, co s tim:-(

Ještě mi nějak nesedí v ps_export_set a ps_export_fields je porovnávání nastaveno na latin1_swedish_ci, to se mi nějak nezdá, myslim, že by to mělo být na UTF-8

Tak jsem si vytvořil jinou domenu, tak už u exportu funguje select all, ale když dám export, tak mi místo uložení csv to hodí na stránku www....../modules/exportproducts/products.csv
Ten export mi dáva zabrat, sakra :-( Pomozte mi, prosím ...

• Create New...