OKMobil Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Zdravím, mám dotaz. Při odesílání e-mailu při změně statusu objednávky (např. čekáme na platbu, vyřizuje se...) se v tabulce e-mailu nezobrazují údaje jako název zboží, cena, kontaktní údaje.. Je tam pouze celková suma a číslo objednávky. Nevíte někdo co se s tím má udělat, aby to bylo OK. Úvodní e-mail o vytvoření objednávky chodí normálně. Půl roku to jelo normálně a teď se někde stala chybka... Předem díky za pomoc. Presta 1.1.0.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ale ve změnách stavů by se nic takového vypisovat nemělo... Tam je jen zpráva o tom, že se to buď odeslalo, apod... pokud si tedy nepoužíval vlastní úpravy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 Ale ve změnách stavů by se nic takového vypisovat nemělo... Tam je jen zpráva o tom, že se to buď odeslalo, apod... pokud si tedy nepoužíval vlastní úpravy. Tu je příklad.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirpol Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Mě to dělá to samé, jelikož se teprve s e-shopem seznamuju a nejede naostro, tak jsem reinstaloval a zjistil jsem, že potvrzovací email objednávky se odešle při objednání v pořádku, ale pokud odešlu ručně stav společně s nějakou šablonou - např. order conf, nebo bankwire tak se nedoplní potřebné údaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Tak jsem na problém této chyby přišel...Kdo chce pomoct stačí nahradit dva soubory...Rád je zašlu. Http://www.toplego.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ono to tak jednoduchý není, jelikož to zapříčiňuje verze PHP. Takže si ještě zkus zaslat stavy objednávek, jestli ti to funguje, tak jak má. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts