equinox12 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Merhaba arkadaşlar ben 1.6.0.11 sürümünü kullanıyorum. Sitede sipariş veriyorum bunu admin panelden hangi duruma getirince gösterge panelinde satış görünür ben hepsini denedim ama gösterge panelinde satış 0 sipariş 0 yazıyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 modullerden istatistik modullerini aktif edin . muhtemelen istatistik modulleriniz pasif yada kurulmadığı için çalışmıyordur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekimci17 Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Merhaba ; Aynı sorunla bende karşı karşıya kalmış durumdayım. belirttiğiniz gibi modülleri kontrol ettim hepsi aktif durumda ancak herhangi bir değişiklik olmadı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 istatistik alanında görünmesi ve için siparişin faturası oluşması gerekir, fatura oluştuğunda siparişin hazır gönderilecek ürün statüsüne geçtiğini gösterir.. Bundan sonra sistem artık o üründen para kazandığınızı görür istatistikler bölümüne alır buna göre hesaplama yapar... Faturası oluşmayan bir ürün sizin tarafınızdan satılmamıştır bu nedenle sistemin bu siparişi istatistikler bölümüne almasınında anlamı yoktur... Fatura oluşan statüler aşağıdaki statülerdir... Siparişler alanında bu statülerden birini işaretlemeniz gerekir... Akabinde istatistikler göstergesinde işlemi göreceksiniz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Can Memiş Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 (edited) Hocam çok teşekkür ederim bende tam bu şekilde bir açıklama arıyordum yeni buldum. emeğinize sağlık. Fakat zaten benim ayarlarım aynı sızın panelinizde oldugu gibi. Yine de satışlar işlenmiyor gösterge paneline. Edited July 9, 2015 by Can Memiş (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts