Jump to content
  • 0

Dostępna ilość na stronie produktu.

pawelr34

Question

Witam,

szukam już dosyć długo i nie mogę znaleźć rozwiązania mojego problemu.

Otóż na stronie produktu w moim sklepie, gdy produkt w danej kombinacji jest dostępny na magazynie wyświetlana jest informacja np. "1 przedmiot". Lecz jeżeli produkt w danej kombinacji nie jest na magazynie wtedy nie wyświetla się żadna informacja, a chciałbym, aby w takim wypadku wyświetlało "0 produktów".

Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Wersja presty 1.6.

Przykładowy produkt http://horselove.pl/wytoki/8-wytok-skórzany-horze.html

Pozdrawiam,
Paweł

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0

myślę, że trzeba coś dodać w product.tpl ale napisać kodu sam nie potrafię ;)

jeżeli to będzie pomocne mogę wkleić kod z product.tpl, który, tak myslę, jest odpowiedzialny za wyświetlanie ilości produktu

Edit: Sorry za post pod postem ,zapomniałem się.

Edited by pawelr34 (see edit history)

• 0

to pole mam uzupełnione treścią "Dostępność: 3-20 dni" jeżeli danego produktu nie ma na stanie, ale wyświetla się ten tekst tylko na liście produktów w danej kategorii, a nie na stronie danego produktu.

To coś masz nie tak w product.tpl, bo powinno być to samo co na liście produktów.

Porównaj swój product.tpl z oryginałem:

https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/blob/1.6/themes/default-bootstrap/product.tpl

Od linii nr 200

• 0

To coś masz nie tak w product.tpl, bo powinno być to samo co na liście produktów.

Porównaj swój product.tpl z oryginałem:

https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/blob/1.6/themes/default-bootstrap/product.tpl

Od linii nr 200

Brakowało mi tego kodu

<!-- availability or doesntExist -->
			<p id="availability_statut"{if !$PS_STOCK_MANAGEMENT || ($product->quantity <= 0 && !$product->available_later && $allow_oosp) || ($product->quantity > 0 && !$product->available_now) || !$product->available_for_order || $PS_CATALOG_MODE} style="display: none;"{/if}>
				{*<span id="availability_label">{l s='Availability:'}</span>*}
				<span id="availability_value" class="label{if $product->quantity <= 0 && !$allow_oosp} label-danger{elseif $product->quantity <= 0} label-warning{else} label-success{/if}">{if $product->quantity <= 0}{if $PS_STOCK_MANAGEMENT && $allow_oosp}{$product->available_later}{else}{l s='This product is no longer in stock'}{/if}{elseif $PS_STOCK_MANAGEMENT}{$product->available_now}{/if}</span>
			</p>

lecz po jego wklejeniu nic się nie zmieniło. Może trzeba coś w nim edytować?

Spróbuje jeszcze wyczyścić cache...

EDIT: Cache nic nie pomogło.

Edited by pawelr34 (see edit history)