SKunTHC Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Witam, mam szybkie pytanko, Jak usunać baner zaznaczony krzyżykiem na zdjęciu Oraz Jak usunać nr tle u góry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Wyłącz moduły: Slider zdjęć na głównej stronie Blok informacji kontaktowych (blockcontact) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKunTHC Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Kurcze no dzięki wielkie za szybką odpowiedź ale trochę ciemny jestem od dzisiaj zaczynam korzystać z presta shop mógł byś opisać dokładnie w co wejść i co wybrać aby to znikło ? I jeszcze 1 pytanko czy w tym szablonie darmowym, jest opcja wgrania tła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKunTHC Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 udało się usunać slider ale gdy wyłącze : Blok informacji kontaktowych (blockcontact) to na dole usuwa się kontakt i informacje a chodzi mi o ten górny pasek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Są dwa moduły o identycznej nazwie "Blok informacji kontaktowych". To wyłącz ten drugi, a tamten włącz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKunTHC Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 Dziękuję ci bardzo, za pomoc Ps: jeszcze jak jest z tym tłem, da rade wgrać tło do darmowego szablonu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 W panelu nie ma takiej opcji aby wgrać tło, natomiast można to zrobić edytując kod strony, w pliku global.css Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts