kardanik Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Dzień dobry, Jestem Karolina, opiekuję się sklepami i wypożyczalnią sprzętu nagłośnieniowo-oświetleniowego, który dotychczas "stał" na starej Preście. Obawiam się, że nawet aktualizacja niewiele mi da, bo platforma sklepu pewnie nie radzi sobie ze wszystkimi funkcjonalnościami, jakie winna mieć wypożyczalnia (chodzi o dostępności, możliwość generowania umowy przy zamówieniach przez internet i telefon) - a może się mylę i Presta doskonale da sobie radę. Proszę o poradę... zaufać Presta czy brać się ze projektowanie rozwiązania spersonalizowanego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 presta nie ma takiej funkcjonalności tutaj pomóc mogą jedynie rozwiązania komercyjne, czyli moduły które takie funkcje wprowadzają jest ich pare, ale do tanich nie należą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardanik Posted February 3, 2015 Author Share Posted February 3, 2015 i to rozwiązanie mniej problematyczne niż projektowanie od początku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Mogę Wam pomóc Temat jest ciekawy, jeśli macie na to budżet, nie oczekujecie rozwiązań "po taniości" i wiecie dokładnie czego oczekujecie to zapraszam do kontaktu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardanik Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Chętnie skorzystam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts