szczepek32 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Witam dziś na stronie głównej miałem blok kategorii miejsce displayHomeLeft, moduł blok kategorii zaktualizowałem i blok juz się tam nie pojawia, w panelu w zakładce pozycje mam przypięty. Co mogła zmienić aktualizacja że moduł wyleciał ze strony. Wgrałem ponownie baze danych jednak to też nie pomogło http://www.eviltoys.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 displayHomeLeft to nie jest standardowy hook dla tego modułu dlatego przypuszczam, że moduł został zmieniony. po aktualizacji zmiany zostały nadpisane i modyfikacje trzeba wprowadzić raz jeszcze. od tego jest override, presta 1.6.0.11 wspiera juz override dla plików php modułu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczepek32 Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 (edited) Tak własnie było z pliku blockcategories.php wywaliło kod odpowiedzialny za pokazywanie bloku kategorii public function hookDisplayHomeLeft($params) { return $this->hookLeftColumn($params); } A jak zrobić override by nie było takiego problemu ? Edited February 4, 2015 by szczepek32 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts