sz3kla Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Witam, Chciałbym zasięgnąć rady, jak spowodować aby kod kreskowy EAN-13 wyświetlał się przy każdym produkcie na wydruku zamówienia? Magazyn sklepu docelowo ma być obsługiwany za pomocą skanerów aby wyeliminować do minimum błędy przy pakowaniu zamówień. Aby to było możliwe, na wydrukowanym zamówieniu muszą pojawić się kody wprowadzone przy każdym produkcie. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam, Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JDStar Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Ja takie coś robiłem, trzeba zmodyfikować szablon wydruku i wstawiać generowany kod kreskowy, u mnie wygląda to tak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 stania86 Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Można wiedziedzieć jak można wdrożyć kody kreskowe, jakiś moduł ? Kawałek kodu - będę wdzięczny Pozdraawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JDStar Posted September 1, 2015 Share Posted September 1, 2015 Modułu chyba nie ma, sam dopisałem tę funkcję. Pobierasz z bazy ean13 i generujesz na wydruku kod kreskowy, a sposób generowania to już zależy jak robisz wydruki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
sz3kla
Witam,
Chciałbym zasięgnąć rady, jak spowodować aby kod kreskowy EAN-13 wyświetlał się przy każdym produkcie na wydruku zamówienia?
Magazyn sklepu docelowo ma być obsługiwany za pomocą skanerów aby wyeliminować do minimum błędy przy pakowaniu zamówień.
Aby to było możliwe, na wydrukowanym zamówieniu muszą pojawić się kody wprowadzone przy każdym produkcie.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam,
Michał
3 answers to this question
Recommended Posts