Iza123 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Witam, poszukuję rozwiązania do mojego sklepu. Mam bloga, gdzie opisuje wydarzenia, nowoście i ciekawostki związane z produktami - tekst opatrzony zdjęciami. Bardzo zależy mi, aby stawiać tam też produkty, czyli piszę na temat np. walentynek, watawiam zdjęcie ogólne i pod spodem adekwatne do tematu produkty ze sklepu. Klient ma ciekawy artykuł i już wybrane produtky do zakupienia. Niestety nigdzie nie moge doszukać się takigo modułu, czy funkcji. Mam świetny przykład takiego rozwiązania http://fabrykaform.pl/magazyn/karnawal-w-twoim-stylu-z-fabryka-form.php , ale ten sklep nie jest na Preście. Wierzę, że taki moduł znalazł by wielu nabywców. czy można prosić Was o podpowiedzi? Pozdrawiam Iza Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Witam, czy blog jest w jakiś sposób zintegrowany z prestą, czy to niezależne narzędzie takie jak wordpress / blogger ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Jaka wersja presty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Zerknij na mój produkt, tutaj: http://codecanyon.net/item/blog-for-prestashop/6717465?ref=prestahome Możesz przypisywać zarówno produkty do wpisu jak i wpisy do produktów w sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza123 Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Witam, czy blog jest w jakiś sposób zintegrowany z prestą, czy to niezależne narzędzie takie jak wordpress / blogger ? W.w. Sklep nie jest na Prescie. Pokazałam przykład bloga, który odpowiada moim zapotrzebowaniom. Czyli dowolne misy tekstu i zdjeć z produktami ze sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza123 Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Jaka wersja presty? Ja mam sklep na 1.6, ale sklep z mojego zapytania nie jest na Prescie. Pokazlam przykład funkcji jaka potrzebuje do Presty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza123 Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Zerknij na mój produkt, tutaj: http://codecanyon.net/item/blog-for-prestashop/6717465?ref=prestahome Możesz przypisywać zarówno produkty do wpisu jak i wpisy do produktów w sklepie Czy tu mogę miksować tekst, zdjęcia i produkty? Zdaje się, ze w ty, wypadku jest tekst, można wstawiać zdjęcia, czyli tak tak to w blogu, ale opcja dodania produktów tez jest. Jest już dobrze:) czy można sobie przetestować Twój produkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Czy tu mogę miksować tekst, zdjęcia i produkty? Zdaje się, ze w ty, wypadku jest tekst, można wstawiać zdjęcia, czyli tak tak to w blogu, ale opcja dodania produktów tez jest. Jest już dobrze:) czy można sobie przetestować Twój produkt? Mieszać nie chociaż to ciekawy pomysł, na teraz jest to blok pod tekstem, spróbuję opracować funkcjonalność mieszania za pomocą np. shortcodes znanych z WordPress ale to raczej przełom lutego i marca, mogę stworzyć wersję testową i dać dostęp do back-office, napisz na priv będę dostępny z rana to wszystko przygotuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iza123 Posted May 18, 2015 Author Share Posted May 18, 2015 wracam do tematu, który jest bardzo aktualny i nadal szukam rozwiązania dla blogu z produktami. pisałam na priv, ale bez odpowiedzi. czy powstała wersja testowa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts