Jump to content

Blog z produktami

Iza123

Recommended Posts

Witam,

poszukuję rozwiązania do mojego sklepu. Mam bloga, gdzie opisuje wydarzenia, nowoście i ciekawostki związane z produktami - tekst opatrzony zdjęciami. Bardzo zależy mi, aby stawiać tam też produkty, czyli piszę na temat np. walentynek, watawiam zdjęcie ogólne i pod spodem adekwatne do tematu produkty ze sklepu. Klient ma ciekawy artykuł i już wybrane produtky do zakupienia.

Niestety nigdzie nie moge doszukać się takigo modułu, czy funkcji.

Mam świetny przykład takiego rozwiązania http://fabrykaform.pl/magazyn/karnawal-w-twoim-stylu-z-fabryka-form.php , ale ten sklep nie jest na Preście.

Wierzę, że taki moduł znalazł by wielu nabywców.

czy można prosić Was o podpowiedzi?

Pozdrawiam

Iza

Witam,

czy blog jest w jakiś sposób zintegrowany z prestą, czy to niezależne narzędzie takie jak wordpress / blogger ?

W.w. Sklep nie jest na Prescie. Pokazałam przykład bloga, który odpowiada moim zapotrzebowaniom. Czyli dowolne misy tekstu i zdjeć z produktami ze sklepu.

Zerknij na mój produkt, tutaj: http://codecanyon.net/item/blog-for-prestashop/6717465?ref=prestahome

Możesz przypisywać zarówno produkty do wpisu jak i wpisy do produktów w sklepie :)

Czy tu mogę miksować tekst, zdjęcia i produkty? Zdaje się, ze w ty, wypadku jest tekst, można wstawiać zdjęcia, czyli tak tak to w blogu, ale opcja dodania produktów tez jest. Jest już dobrze:) czy można sobie przetestować Twój produkt?

Czy tu mogę miksować tekst, zdjęcia i produkty? Zdaje się, ze w ty, wypadku jest tekst, można wstawiać zdjęcia, czyli tak tak to w blogu, ale opcja dodania produktów tez jest. Jest już dobrze:) czy można sobie przetestować Twój produkt?

Mieszać nie chociaż to ciekawy pomysł, na teraz jest to blok pod tekstem, spróbuję opracować funkcjonalność mieszania za pomocą np. shortcodes znanych z WordPress ale to raczej przełom lutego i marca, mogę stworzyć wersję testową i dać dostęp do back-office, napisz na priv :) będę dostępny z rana to wszystko przygotuję

• 3 months later...