petyk Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Dobrý večer, obracím se na vás s dotazem, kde v mysql databázi prestashopu najdu tabulku s zbožím. Chci udělat externí aplikaci, v které budu vypisovat a upravovat zboží. Takže například i mazat. Prosím moc o radu. Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 (edited) Když jsem tam byla naposledy, tak jsem tam zahlídla něco jako "tvůj prefix"_Product (prefix může být i jiný, já mám např: ps_, qu_ a sq_ pokud tam máš stejnej chaos jako já tak se musiš dobře podívat jaká tabulka je zaplněna tvými produkty a ty následné tabulky se od ní budou odvíjet ) pokud máš tedy produkty v tabulce ps_product, budeš koukat i do následujících tabulek. např: ps_product (veškeré produkty) ps_product_attachment (produkty s přílohami) ps_product_attribute (produkty s atributy) ps_product_attribute_combination (produkty s kombinacemi) ps_product_attribute_image ps_product_attribute_shop ps_product_carrier ps_product_country_tax ps_product_download ps_product_group_reduction_cache ps_product_lang ps_product_sale ps_product_shop ps_product_supplier ps_product_tag Edited February 2, 2015 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts