Patrik179 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Zdravím mám problém so zobrazovaním cien s DPH a bez DPH. Ak sa to dá niekde nastaviť viete mi poradiť alebo pomôcť nejakým iným spôsobom? ďakujem za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caleydon Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 PrestaShop nemá obojaké zobrazovanie. Ak máš ceny s DPH, zobrazenie cien bez DPH je potrebné do šablóny doprogramovať. Nedá sa to teda dosiahnúť nejakým nastavením v Administrácii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 a vie mi niekto poradiť ako to urobit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 už som na to prišiel ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branoo Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 už som na to prišiel ... Si určite šikovný, ale nie všetci sú tak ako ty. Čo tak sa podeliť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 aj mne pomôže každá rada, ktorú tu nájdem. ja som si stiahol - zaplatil modul VAT1 z anglickej stránky prestashopu http://addons.prestashop.com/en/pricing-promotion-prestashop-modules/8714-vat1-dual-display-of-prices-tax-excl-and-tax-incl.html už ho stačí len preložiť a nájsť kód na upravenie textu, ale tam som sa ešte nemal čas dopracovať Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik179 Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 v súboroch product.tpl a product-list.tpl je treba prepísať aucune taxe a HT na bez DPH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JanM Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 (edited) PrestaShop nemá obojaké zobrazovanie. Ak máš ceny s DPH, zobrazenie cien bez DPH je potrebné do šablóny doprogramovať. Nedá sa to teda dosiahnúť nejakým nastavením v Administrácii. Zdravim poradite mi prosim, ceny potrebujem zobrazovat s DPH, ale na shope su stale bez DPH az pri objednavke sa objavi cena s DPH ako to nastavim? PS som na cloude VYRIESENE, uz som na to prisiel pri hladani na forge kde sa hlasia chyby. Da sa to jednoducho nastavit cez upravu skupiny - zobrazovat s DPH. Ake jednoduche Edited June 3, 2015 by JanM (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalabala Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 (edited) Ja len doplním pre nováčikov alebo ak by ste chceli časom zmeniť cenu bez DPH na s DPH tak je to jednoduché ato nasl. V administrácii stlačte Zákaníci - Zákaznícke skupiny - a potom každú skupinu dáte upraviť návštevník hosť zákazník a nastavíte spôsob zobrazenia ceny! viď link http://prntscr.com/ddet2d Tu nezabudnite zmeniž zobrazenie ceny v každej skupine kôli tomu aby každému zobrazovalo cenu rovnako. Katka Edited November 29, 2016 by kalabala (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts