mudol Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 (edited) Witam, mam w sklepie pare produktów, które mają wysoką cenę i nie chcę aby była możliwosc wybrania tej metody płatności. Jak ustawić lub co trzeba zrobić aby była taka możliwość? Pozdrawiam Edited February 2, 2015 by mudol (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 W ustawieniach przewoźnika definiujesz opcję dostawy i tam możesz ustawić zakresy oraz opcją zachowanie poza zakresem ustawiasz wyłącz opcje dostawy, ewentualnie w edycji produktu możesz wybrać przewoźników dostępnych dla danego produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mudol Posted February 2, 2015 Author Share Posted February 2, 2015 Bardziej mi chodziło o płatność za pobraniem niż wybór samego przewoźnika, ale dzięki bo to może też się przydać na przyszłość. Jakby co to nadal potrzebuję rozwiązania ustawienia maksymalnej kwoty dostępnej za pobraniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 To moduł ship to pay i tam dajesz powiązanie płatności za pobraniem z danym przewoźnikiem który będzie niedostępny powyżej danej kwoty zamówienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 tylko to dalej na okolo bo trzeba by skopiowac przewoznikow wszystkich do platnosci za pobraniem kiedys widzialem przerobke tego modulu czeskiego tak, ze mial maximum do wpisania, ale zniknelo to z sieci i nie moge znalezc powtornie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 W Czeskim tego nie było w innym jest taka opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 czeski byl zadarmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mudol
Witam, mam w sklepie pare produktów, które mają wysoką cenę i nie chcę aby była możliwosc wybrania tej metody płatności. Jak ustawić lub co trzeba zrobić aby była taka możliwość?
Pozdrawiam
Edited by mudol (see edit history)Link to comment
6 answers to this question
Recommended Posts