skovali Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Merhaba,Araştırma yaptım fakat bir sonuca varamadım. daha önce set local ile başlayan dil probleminden ötürü boş sayfa geldiği için toptan kaldırmıştım. Sitemiz düzelmişti. can sıkıntısından el ile giriş yapmak için admin panelinde countries sekmesi girerek düzenleme yapmak istedim fakat aşağıdaki hata kodunu aldım.Fatal error: Call to undefined method Validate::isLanguageIsoCode() in /home/xxxxx/public_html/controllers/admin/AdminCountriesController.php on line 393sizce sıkıntı set local düzeltmesi yerine komple sildiğim için olabilir mi? yada karşılaşan. satıra baktım iso kodları hataları hakkında ama neden böyle bir hata aldım anlayamadım.Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 ülkeleri tekrar girerken iso kodlarını dikkatli giriyormusunuz ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skovali Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 Merhaba,Hiç düzeltme yada yükleme yapmadım. acaba dedim sehirleri silip yüklesem düzelirmi dedim oda olmadı. defind dosyasını tekrar düzenlemeyi planlıyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Merhaba, Hiç düzeltme yada yükleme yapmadım. acaba dedim sehirleri silip yüklesem düzelirmi dedim oda olmadı. defind dosyasını tekrar düzenlemeyi planlıyorum. Merhaba, Dilerseniz özel mesaj ile bilgilerinizi iletin, bir bakalım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts