Jump to content

Cep veya tabletle girdiğimde ana sayfadaki ürünler sepete eklenem ve ürünler tıklanamıyor

KorayCan

Recommended Posts

Merhaba.

http://demo.presthemes.com/titanshop/default/index.php temasını aldım. Ancak temanın android cep telefonu ve tablette ilk ekrana gelen sayfasındaki ürünlere tıklanamıyor, ürünler sepete eklenemiyor. Üzerlerindeki kategori yazılarına, örneğin; clothes yazısına tıkladıktan sonra açılan ekranda ürünler seçilebiliyor ve sepete eklenebiliyor. Bu sorun sadece ana sayfada var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Sürüm 1.6.0.9

Herkese hayırlı kazançlar.

post-915204-0-15723700-1422428620_thumb.pngpost-915204-0-56295500-1422428622_thumb.pngpost-915204-0-33734200-1422428624_thumb.pngpost-915204-0-28740700-1422428626_thumb.png

Edited by KorayCan (see edit history)

aynı temayı bende kullanıyorum , 3 sitede

bu gibi sorunlarda tamayı yapan kişilere irtibada geçildiği zaman genelde bir gün içinde ilgilenip çözüyorlar sorunları.

birde bu temaya son zamanlarda ek güncellemeler geldi , güncel versiyonu kurduğunuzdan emin olun.

Merhabalar

Ben telefonla denedim demoda tıklanıyor. Fakat tıklandığında açılan modal window sayfanın aşağısında kalıyor. Sizde görünmüyor olabilir mi ? Anlamak için tıkladıktan sonra 3-5 saniye bekleyin ve sonra sepeti kontrol edin. 

Siteyi satın aldığım yer sadece anahtarlık kısmını yani yeni ürünlerde sergilenen ürünlere tıklanamama sorununu çözebildi. Diğer kısımları çözemediler. Daha doğrusu çözümü için tema tasarımı yapanlardan destek almak gerekiyormuş. Tabi bu da ücrete dahil. O kadar para vereceğime temayı değiştiririm daha iyi. Dediğiniz bende çalışmıyor. Belki de android ile ilgilidir. Teşekkür ederim yardımınız için. İyi çalışmalar.

aynı temayı bende kullanıyorum , 3 sitede

bu gibi sorunlarda tamayı yapan kişilere irtibada geçildiği zaman genelde bir gün içinde ilgilenip çözüyorlar sorunları.

birde bu temaya son zamanlarda ek güncellemeler geldi , güncel versiyonu kurduğunuzdan emin olun.

İletişime geçtim ancak sadece yeni ürünler yani resimlerde görülen anahtarlık kısmını çözdüler. Benim sürümüm 1.6.0.9 güncelleme denetimi yapıyorum ancak yeni sürüm yok diyor. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

Ayrıca dikkatimi çeken bir nokta var: cep telefonundan girdiğimde normalde sepete ekleyemediğim elbise, ayakkabı, takı gibi kategori yazıları altında görülen ürünlerin sepete ekle düğmesine sayfa tam yüklenmeden tıkladığımda ürünler düzgün bir şekilde sepete ekleniyor. Sanırım bu durum sayfanın tam yüklenip cihazı mobil olarak görmesinden sonra başlıyor. Yani mobilde ana sayfadaki sepete ekle, hızlı göz at, vs özellikler kilitleniyor gibi geldi.