Jump to content
  • 0

Zdjecia sie nie pojawiaja - duzy problem

kubagrd

Question

Witam, mam problem z wgraniem zdjecia do danego produktu. Dodalem produkt, opis itd. W zakladce zdjecia wybieram zdjecie z dysku (nieduze ok. 40kb), wpisuje cos w "znacznik", zapisuje. Widze informacje "Pomyślnie uaktualniono" jednak nadal zero zdjec. Nigdzie sie nie pojawia. Probowalem kilkadziesiat razy. Utworzylem folder "tmp" w glownym katalogu PrestaShop, ustawilem atrybuty 777 i nadal nic. Katalog "img" i foldery w nim tez maja ustawione atrybuty na 777.
Posiadam wersje 1.4.4.1 (znalazlem w internecie paczke o nazwie "PrestaShop.PL_1.4.4.1-stable" i ja wgralem).
Bardzo prosze o pomoc bo juz wysiadam. Brak mi pomyslow. Hosting kupilem na: northhosts.co.uk

Z gory wielkie dzieki.
Pozdrawiam.

Edited by kubagrd (see edit history)

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Być może trzeba ponownie wygenerować miniatury , poszukaj jest taka opcja.

P..s

Dawno to znalazłeś (prestashop 1.4.4.1)?

Pytam, bo chyba szaleństwem jest instalować wersje z gałęzi 1.4 gdy na horyzoncie jest już 1.6.0.11  i działają na niej sklepy produkcyjne.

• 0

Ok dzieki za odpowiedz. W takim razie najpierw postawie od nowa sklep (w obecnym malo co wrzucilem wiec nie jest to duza strata) na najnowszej wersji a pozniej zobacze (oby obylo sie bez wiekszych probemow).
Obecna wersje znalazlem dzien lub dwa dni temu. Szukajac jakiegos darmowego sklepu natknalem sie na jakas strone i tam byla ta paczka.

Pozdrawiam.