Witam, mam problem z wgraniem zdjecia do danego produktu. Dodalem produkt, opis itd. W zakladce zdjecia wybieram zdjecie z dysku (nieduze ok. 40kb), wpisuje cos w "znacznik", zapisuje. Widze informacje "Pomyślnie uaktualniono" jednak nadal zero zdjec. Nigdzie sie nie pojawia. Probowalem kilkadziesiat razy. Utworzylem folder "tmp" w glownym katalogu PrestaShop, ustawilem atrybuty 777 i nadal nic. Katalog "img" i foldery w nim tez maja ustawione atrybuty na 777. Posiadam wersje 1.4.4.1 (znalazlem w internecie paczke o nazwie "PrestaShop.PL_1.4.4.1-stable" i ja wgralem). Bardzo prosze o pomoc bo juz wysiadam. Brak mi pomyslow. Hosting kupilem na: northhosts.co.uk
Question
kubagrd
Witam, mam problem z wgraniem zdjecia do danego produktu. Dodalem produkt, opis itd. W zakladce zdjecia wybieram zdjecie z dysku (nieduze ok. 40kb), wpisuje cos w "znacznik", zapisuje. Widze informacje "Pomyślnie uaktualniono" jednak nadal zero zdjec. Nigdzie sie nie pojawia. Probowalem kilkadziesiat razy. Utworzylem folder "tmp" w glownym katalogu PrestaShop, ustawilem atrybuty 777 i nadal nic. Katalog "img" i foldery w nim tez maja ustawione atrybuty na 777.
Edited by kubagrd (see edit history)Posiadam wersje 1.4.4.1 (znalazlem w internecie paczke o nazwie "PrestaShop.PL_1.4.4.1-stable" i ja wgralem).
Bardzo prosze o pomoc bo juz wysiadam. Brak mi pomyslow. Hosting kupilem na: northhosts.co.uk
Z gory wielkie dzieki.
Pozdrawiam.
2 answers to this question
Recommended Posts