krzysiek_web Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Panowie mam kilka pytań odnośnie działania multistore. Wiem że jest dokumentacja ale wolę się upenić bezpośrednio do osób które miały z tym styczność. Mam sklep A (na domenie głównej) i B (na subdomenie). 1. Jest jeden panel admina więc produkty też dodaje się tylko raz? Dodaję 1 produkt i on jest dostępny w obu sklepach tak (za jednym dodaniem)? 2. Czy można wybrać przy dodawaniu produktu czy dany artykuł jest w sklepie A czy B? 3. Każda szata graficzna sklepu jest oddzielnie konfigurowana? Chodzi mi tu czy w sklepie A może być inny szablon niż w sklepie B? 4. Jak wygląda sprawa kategorii? Można rodzielić je np. katagoria komputery do sklepu A, a kategoria monitory do sklepu B? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Krystian Podemski Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 1. tak 2. tak 3. tak 4. tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 ok super, dzięki wielkie za szybką odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
krzysiek_web
Panowie mam kilka pytań odnośnie działania multistore.
Wiem że jest dokumentacja ale wolę się upenić bezpośrednio do osób które miały z tym styczność.
Mam sklep A (na domenie głównej) i B (na subdomenie).
1. Jest jeden panel admina więc produkty też dodaje się tylko raz? Dodaję 1 produkt i on jest dostępny w obu sklepach tak (za jednym dodaniem)?
2. Czy można wybrać przy dodawaniu produktu czy dany artykuł jest w sklepie A czy B?
3. Każda szata graficzna sklepu jest oddzielnie konfigurowana? Chodzi mi tu czy w sklepie A może być inny szablon niż w sklepie B?
4. Jak wygląda sprawa kategorii? Można rodzielić je np. katagoria komputery do sklepu A, a kategoria monitory do sklepu B?
2 answers to this question
Recommended Posts