ispinoze Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Merhaba, http://www.xxxx.com/index.php?controller=best-sales şeklinde web sitesine gidildiğinde hata 404 ile karşılaşılıyor.Ancak Ana sayfada en çok satanlar widget şeklinde görüntüleniyor. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 ana sayfada wignet şekinde görünmesi ile /best-sales sayfası kullanılan class dosyası hariç birbirinden farklı uygulamlardır. büyük ihtimelle sizin sorunuz /best-sales yazılabilir url adresini değiştirdiniz ama linki değiştirmeniz ana sayfanızda. ayarlar->seo&url sayfasından çok satanlar sayfasının linkini kontrol ediniz best-sales mi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 ana sayfada wignet şekinde görünmesi ile /best-sales sayfası kullanılan class dosyası hariç birbirinden farklı uygulamlardır. büyük ihtimelle sizin sorunuz /best-sales yazılabilir url adresini değiştirdiniz ama linki değiştirmeniz ana sayfanızda. ayarlar->seo&url sayfasından çok satanlar sayfasının linkini kontrol ediniz best-sales mi ? Cevap için teşekkürler. Yalnız seo&url bölümünü inceledim. best-sales yazıyor. Orada herhangi bir düzenleme yapmadım. Hata yı nasıl debug edebilirim acaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ispinoze Posted January 30, 2015 Author Share Posted January 30, 2015 https://www.prestashop.com/forums/topic/344662-best-sales-controller-not-found-404-error/ aynı probleme burada da değinmişler. 1.6.0.8 versiyonuna güncelleyip düzeldiğini söylemiş. Fakat benim kullandığım versiyon 1.6.0.9 versiyonu. Anlayamadım. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 verdiğin linkte de benimle aynı şey söylenmiş. sonra sürüm güncelledim sorun çözülmüş demiş ama . prestashop 1.6.x de böyle bir bug mevcut değil. index.php?controller=best-sales şelinde sayfa çağırdığın zaman yine 404 hatasımı alıyormusun ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts