Rocky_Balboa Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Świeża instalacja prestyshop, problem - brak zdjęć produktów. Wyświetla się znak zapytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 jaki szablon? i gdzie ich brakuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kozak26 Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Pewnie masz zdjęcia w złej lokalizacji... localization > languages Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rocky_Balboa Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 (edited) jaki szablon? i gdzie ich brakuje? szablon bazowy przy instalacji presty, brakuje zdjęc produktów Pewnie masz zdjęcia w złej lokalizacji... localization > languages nie rozumiem, za bardzo mam zmienić lokalizację i zacznie działać? Edited January 26, 2015 by Rocky_Balboa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 ale gdzie ich brakuje, w back office? na stronie głównej? na stronie produktu? wszędzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rocky_Balboa Posted January 26, 2015 Author Share Posted January 26, 2015 (edited) wszedzie, nie ma na froncie strony oraz na back officie link do zdjęcia wyglada następująco: przykladowadomena.eu/10-large_default/printed-dress.jpg czyli podlinkowanie prowadzi do miejsca którego nie ma bo nie ma takiego katalogu-> 10-large_default Co może być tego przyczyną? Edited January 26, 2015 by Rocky_Balboa (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 krzysiek_web Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Nie powinno być czasami: przykladowadomena.eu/img/10-large_default/printed-dress.jpg Sprawdź czy się pojawi zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 wylacz przyjazne URL i sprawdz czy zdjecia sie pojawiaja powyzszy obrazek ma byc w przykladowadomena.eu/img/p/1/0/10-large_default.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 veciak11 Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Masz może hosting na home/nazwa .pl ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Rocky_Balboa
Świeża instalacja prestyshop, problem - brak zdjęć produktów. Wyświetla się znak zapytania.
8 answers to this question
Recommended Posts