ITU Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 Witam, jakiś tydzień temu zmigrowałem z wersji 1.4 do wersji 1.6. W dniu dzisiejszym otrzymałem informacje od klientów, że nie mogą dokonać płatności PayPal. Po odpaleniu panelu admina okazało się, że moduł pd_paypal, którego używałem do tej pory zniknął z listy modułów, a pozostał tylko oficjalny moduł. Próbowałem dograć inny moduł paypal, jaki posiadam, ale on również nie pojawia się na liście. Sprawdzałem na serwerze, czy jest tam katalog pd_paypal i on się tam wraz zawartością znajduje. Czy ktoś ma może pojęcie co się mogło wydarzyć? W konfiguracji sklepu nie wprowadzałem żadnych zmian, a moduł jeszcze w zeszłym tygodniu działał. Opcja wyłączania modułów nie pochodzących od Presty jest wyłączona. Z góry dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITU Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Sprawa rozwiązana. Temat może być zamknięty lub usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 25, 2015 Share Posted January 25, 2015 No chyba jednak nie rozwiązana ponieważ nie ma tutaj żadnej odpowiedzi, wiec jeśli możesz to się podziel z innymi którzy mogą w przyszłości mieć taki sam problem jak Ty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts