Grzegorz4 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Witam, Mam dość dziwny problem, optymalizuję właśnie prestę według sugestii pagespeed i mam info, że grafika powinna być lepiej skompresowan i wskazany adres /985-home_default/zbiornik.jpg . Problem w tym, że z poziomu ftp za pomocą tc nie mogę zlokalizować takiego folderu w public_html Grafika z poziomu przeglądarki jest widoczna więc gdzieś jest. Czy możecie mi napisać gdzie tego szukać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 To akurat bardzo proste do wyszukania masz tak: 985-home_default/zbiornik.jpg Jeśli chodzi o produkty to zawsze startujesz z lokalizacji img/p/ następnie lecisz po folderach 9 kolejny folder to 8 i nastepny to 5 a zdjecie które cie interesuje to 985-home_default.jpg Gdyby zdjęcie było pod ścieżką 359-medium_default/nazwa.jpg to lecisz wtedy po folderach 3, 5 i 9 a plik to 359-medium_default.jpg Chyba jasno opisałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzegorz4 Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts