ekodzioopla Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Witam, Mam problem z blokiem kategorii w lewej kolumnie na stronie głównej. Chodzi o to, że nie wyświetla się blok z kategoriami. Próbowałam już różnych ustawień modułu i nic się nie zmieniało. Z góry dziękuję za pomoc. Wersja: Prestashop 1.6 Link do sklepu tutaj Edited January 24, 2015 by ekodzioopla (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 W pozycjach modułów sprawdź czy ten moduł nie ma przypisanego wyjątku index. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ekodzioopla Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Dzięki wielkie, wszystko już działa jak należy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 morg Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Mam podobny problem, Blok kategorii nie wyświetla się w lewej kolumnie na stronach kategorii. Na stronie produktu i na głównej normalnie działa. Nie ma przypisanych żadnych wyjatków. Jakiś pomysł jak zrobić żeby działał? Z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Mam podobny problem, Blok kategorii nie wyświetla się w lewej kolumnie na stronach kategorii. Na stronie produktu i na głównej normalnie działa. Nie ma przypisanych żadnych wyjatków. Jakiś pomysł jak zrobić żeby działał? Z góry dzięki. sprawdź stronę konfiguracyjną modułu, jest tam pare opcji, które decydują, czy blok się wyświetli - czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 morg Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 W dziale konfiguruj Blok kategorii mam tylko:- wybór kategorii głównej- Maksymalna głębokość- Dynamicznie czy nie- Sortowanie- kolejność sortowania- Ilość kolumn w stopce o to Ci chodzilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 chodzi o opcję "wybór kategorii głównej" jak zaznaczone jest, że ma wyświetlać tylko subkategorie przeglądanej kategorii - wówczas bloki nie będą się pojawiać wszędzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 morg Posted January 30, 2015 Share Posted January 30, 2015 Faktycznie:) Dzieki zmianie WYBÓR KATEGORII GŁÓWNEJ NA - HOME CATEGORY wszystko działa! Dzieki wielkie! Temat do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
ekodzioopla
Witam,
Mam problem z blokiem kategorii w lewej kolumnie na stronie głównej. Chodzi o to, że nie wyświetla się blok z kategoriami. Próbowałam już różnych ustawień modułu i nic się nie zmieniało.
Z góry dziękuję za pomoc.
Wersja: Prestashop 1.6
Link do sklepu tutaj
Edited by ekodzioopla (see edit history)Link to comment
7 answers to this question
Recommended Posts