Solgi Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Mám shop a neviem či je dobrá téma na tento druh e-shopu alebo mi porídete nejakú inú tému. www.szolgai.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Farby sa hodia ale celkovo by sa to dalo vylepšiť. Celkovo to nepôsobí veľmi esteticky - sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Uprimne, jeden z najhorsich dizajnov nielen PrestaShop, ake sa daju najst. Ten kto ti to robil bol asi od konkurencie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solgi Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Uprimne, jeden z najhorsich dizajnov nielen PrestaShop, ake sa daju najst. Ten kto ti to robil bol asi od konkurencie.... vlastná tvorba prerobenie inej sablony...trochu som to upravil a teraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 trosku lepsie ale aj tak..neprehladne.. zle su pozadia headerov blokov, novinky su prilis hrubym pismom a ten horný blok s prihlasenim jazykmi atd skus poriesit inak... a urcite zmenit logo - ten horny obrazok.a inak tie stlpce - tie okruhle rohy - na tie si pouzil obrazok? lebo aj CSS toto dokaze a mas to tak lepsie...border-radius:10px;-moz-border-radius:10px;-webkit-border-radius:10px (treba pouzivat vsetky, druhy kod je pre firefox, treti pre safari)alebo to skus dat spravit webdizajnerovi a bude to urcite lepsie..´ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathaira Posted May 5, 2010 Share Posted May 5, 2010 nechcem byt prehnane kriticka ale to si uz vazne mohol nechat tu predvolenu sablonu bez zmien. akurat to tmave pozadie sa mi zda celkom v pohode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nero Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Solgi, ked premalujes trabanta, stale to bude trabant. Ten dizajn a prevedenie nepostrada kusok profesionality. Obchod vyrabajuci a predavajuci bicykle by nemusel drzgrosit na par stoviek € aby si nechal postavit profi obchod, ktory ho reprezentuje a dava mu image. technicky a dizajnovo je ten obchod skutocne mimo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts