TomekM Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Cześć, Mam problem z korektą stanów magazynowych. Klikam Magazyn > Zarządzanie magazynem > Przy danym produkcie klikam strzałeczkę i usuń stan. Dalej wyskakuje mi okno o treści jak w załączonym screenie. Czy może mi ktoś pomóc z tym problemem? Pozdrawiam TM Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hatak Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 usable for sale na tak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TomekM Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Dzięki Hatak. Działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TomekM Posted January 24, 2015 Author Share Posted January 24, 2015 Cześć Wam ponownie. Jak już się dowiedziałem jak korygować stany to usterka mi się pojawiła. Normalnie ręce opadają. W tej chwili jak korzystam z tej samej opcji do usuwania stanów to nie mam pola wyboru. Tzn. jak klikam "Etykieta" to nie pojawia mi się ani "wzrost" ani "spadek". Ktoś ma może pomysł czego to może być wina i jak to naprawić? Czy może być to spowodowane aktualizacją Presty ? Bo nie działają mi też statystyki na pulpicie. Poniżej screeny Pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
TomekM
Cześć,
Mam problem z korektą stanów magazynowych.
Klikam Magazyn > Zarządzanie magazynem > Przy danym produkcie klikam strzałeczkę i usuń stan.
Dalej wyskakuje mi okno o treści jak w załączonym screenie.
Czy może mi ktoś pomóc z tym problemem?
Pozdrawiam
TM
3 answers to this question
Recommended Posts