Morier Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Dobrý den, rád bych Vás požádal o pomoc při instalci ps jsem nechtěně vložil špatnou koncovku do emailu, tak jsem to chtěl opravit v nastavení konfigurace- kontakty na prodejnu. Po změně se mi však pořád ukazuje ten špatný email. Předpokládám, že nejlepší způsob je to změnit v db , ale já tam nerad vstupuju, když nevím přesně, kde to mám změnit, proto prosím o radu, Děkuji ps1.6.0.11 godaddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Nastavenia mailu máš v menu - správcovia a potom ešte kontaktný formulár. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Kde se ti to pořád špatně ukazuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 (edited) Konfigurace- kontakty na prodejny Změním email to co chci, dám uložit a obnoví se mi stránka, tak tam zůstane změna, ale jakmile jdu kamkoliv jinam a pak se sem vrátím tak je tám zpět to špatně. Odcházejí mi na to emialy s novýma objednávkama a je to vlastně všude v hlavičce, kam mi odcházejí emaily. Edited January 22, 2015 by Morier (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Zkuste si to vyhledat přímo v DB bude to v některé z konfiguračních tabulek nebo tabulky toho modulu a upravte to přímo v DB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted January 25, 2015 Author Share Posted January 25, 2015 Děkuji za radu, ale právě, že jsem se chtěl zeptat ve kterých tabulkách by to mělo být, já nerad do db zasahuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Prohledáním tabulek DB na řetězec do ní přece nezasahujete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 26, 2015 Share Posted January 26, 2015 Zkontrolujte si na serveru ModSecurity, tušim že budete mít problém i s překlady... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted January 27, 2015 Author Share Posted January 27, 2015 Zkontrolujte si na serveru ModSecurity, tušim že budete mít problém i s překlady... Přiznám se, že nevím, jak to mám zkontrolovat, ale napíšu na podporu a uvidím co mi řeknou. S překladama problém nemám, godaddy má plno věcí dobře vyřešený, kde si nastavení můžu měnit jedním klikem, ale co se týče prestashopu, tak s těma emailama mám u nich pořád nějaký problém. Teď jsem doufal, že to změním někde v tabulce v db a bude klid, protože jsem na to přišel až po kompletním naskladněním a doplněním o moduly, tak bych nerad dělal celou instalaci znova, no uvidím, ale děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted January 28, 2015 Author Share Posted January 28, 2015 Dnes jsem to asi 2 hodiny řešil s podporou, ale bohužel jsem nic nevyřešili. Rád bych se Vás ještě zeptal, z jaký tabulky v db si bere prestashop email, který se zobrazuje v konfiguraci----kontakty na prodejny----E-mail obchodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 28, 2015 Share Posted January 28, 2015 Dej v DB jednoduše vyhledávání, napiš špatnej mail, všude ho přepiš a máš klid 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morier Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 Nakonec jsem to tak vyřešil, ale trochu mě znervozňuje, že to nemohu přepisovat v administraci. Děkuji za odpovědi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts