Jump to content

[VYŘEŠENO] Změna emailu

Morier

Recommended Posts

Dobrý den,

rád bych Vás požádal o pomoc při instalci ps jsem nechtěně vložil špatnou koncovku do emailu, tak jsem to chtěl opravit v nastavení konfigurace- kontakty na prodejnu. Po změně se mi však pořád ukazuje ten špatný email. Předpokládám, že nejlepší způsob je to změnit v db , ale já tam nerad vstupuju, když nevím přesně, kde to mám změnit, proto prosím o radu, Děkuji

ps1.6.0.11

godaddy

Konfigurace- kontakty na prodejny

Změním email to co chci, dám uložit a obnoví se mi stránka, tak tam zůstane změna, ale jakmile jdu kamkoliv jinam a pak se sem vrátím tak je tám zpět to špatně.

Odcházejí mi na to emialy s novýma objednávkama a je to vlastně všude v hlavičce, kam mi odcházejí emaily.

Edited by Morier (see edit history)

Zkontrolujte si na serveru ModSecurity, tušim že budete mít problém i s překlady...

Přiznám se, že nevím, jak to mám zkontrolovat, ale napíšu na podporu a uvidím co mi řeknou. S překladama problém nemám, godaddy má plno věcí dobře vyřešený, kde si nastavení můžu měnit jedním klikem, ale co se týče prestashopu, tak s těma emailama mám u nich pořád nějaký problém.

Teď jsem doufal, že to změním někde v tabulce v db a bude klid, protože jsem na to přišel až po kompletním naskladněním a doplněním o moduly, tak bych nerad dělal celou instalaci znova, no uvidím, ale děkuji za rady.

Dnes jsem to asi 2 hodiny řešil s podporou, ale bohužel jsem nic nevyřešili.

Rád bych se Vás ještě zeptal, z jaký tabulky v db si bere prestashop email, který se zobrazuje v konfiguraci----kontakty na prodejny----E-mail obchodu