vondrys Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Dobrý den, lze nějak nastavit toto? Pokud mám v košíku určitý počet položek (tato 3 pravidla) aby se zobrazilo jisté slovo ve správném tvaru.1 položka 2 položky 4< položek V překladech se totiž nachází jenom dvě slova - item nebo item(s). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 da sa to doprogramovat, najjednoduchsie je to slovo skryt Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 a nebo vhodněji přeložit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vondrys Posted January 23, 2015 Author Share Posted January 23, 2015 Děkuji za rady. Programovat neumím ale to je můj problém (vím, můžu někoho požádat). Spíš by mě zajímalo jak "vhodněji přeložit"? Čeština má pro různé počty 3 různé výrazy, nebo Vás napadá jak to napasovat do 2 výrazů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimi Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 1 produkt 2+ produkty(ů) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts