kalki Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Orta bloktaki özel ürünlerin en alt kısmı ile en alttaki anasayfa editorü modülü arasında epeyce bir boşluk var. Bu boşluğu nasıl kapatırım yardım edebilecek olan varmı. buradan bakabilirsiniz...www.hesapliparca.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 kardeş o temadan kaynaklanan sorun değil sayfanın altında footer linkler bloğu var ondan dolayı aşağıda görünüyor. ana sayfa editörünü yukarı alda bir dene bakalım. veyada başka bir temada dene bakalım aynı sorun oluyormu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalki Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 ana sayfa editörünü üste alıncada altta yine footer kısmı ile boşluk oluyor.Footer daki modülleride sildim yinede boşluk duruyor.Tema da bir sıkıntı var sanırım Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalki Posted January 6, 2010 Author Share Posted January 6, 2010 Çözülmüştür. Kendin pişir kendin ye oldu. Uğraşınca bulunuyor. Tema ile ilgili değilmiş.Aynı problemi yaşayan olursa: Homefeatured modulde homefeatured.tpl dosyasını açın, {assign var=‘liHeight’ value=376} satırında 376 değeri modülün çerçevesinin yüksekliğini ayarlıyor. 300 e düşürdüm problem kalmadı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 kardeş demiştim temada bi sorun yok diye, neyse sorununun çözüldüğüne sevindim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 arkadaşlar bir kac soru sorcaktım da burdaki siteyle alakalı1 temanın adı ney tam olarak yada kendisimi düzenlemiş2 canlı destek modulunu nerden bulurum3 sağ alttaki reklam bandını nerden bulurum4 üstteki menüye benzer menüleri nerden buluruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalki Posted January 11, 2010 Author Share Posted January 11, 2010 Msn canlı destek modülü ve sağ alttaki reklam mesajı modülleri ekte.Tema ise ücretli tema. Ama site adını yaz bide temanın header.tpl dosyasını gönder bi bakayım. Belki menüyü ekleyebilirim. blockmsnV0.3.zip messagejgrowl.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadet Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 kardes msn modunu kurdum ama canlı destği aktif edemedim birde mesaj kutusunu rengini değiştirip üzerine notu nasılk yazarız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts