kalki Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Site içi arama modülü çalışmıyor.Birsürü ürün eklememe rağmen sadece birkaç anlamsız kelime ile ürün buluyor. Admindan > Seçenekler > arama kısmında iki secenek var.-> Kısaltılacak eksik ürünleri ekleyin.-> Yeniden tüm dizinini oluştur. Kısaltılacak eksik ürünleri ekleyin yapıyorum. Bişeyler oluyor. Ancak diğeri Yeniden tüm dizini oluştur kısmını tıkladığımda şöyle bir hata alıyorum.Acaba arama sonuçlarının çıkmaması bundanmıdır.HATA:--------------------------------------------------------------------------------Array( [0] => Column 'id_word' cannot be null [1] => Array ( [0] => (47,(SELECT id_word FROM ps_search_word WHERE word = 'sağlayabilece�' AND id_lang = 2 LIMIT 1),10) ))END--------------------------------------------------------------------yardım edebilecek olan varmıdır.Şimdiden teşekkür ederim. Siteden bakmak isterseniz www.hesapliparca.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalki Posted January 3, 2010 Author Share Posted January 3, 2010 Problem çözülmüştür.Asgari kelime uzunluğu: 6 dı. 3 yapınca düzeldi.Tesadüfen buldum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts