deleteThisAccountPls Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Mám problém při editaci faktury, vše je OK do doby než začnu upravovat metodu invoice v class/PDF.phpStačí je abych přepsal text a generování faktur přestane fungovat. Místo PDF mi vyběhne jen bílá stránka. Co je kde za problém? Děkuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Problém je v tom, že se nemáš pouštět do něčeho, čemu nerozumíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Právě že tomu rozumím, tak mě překvapuje že rozšířením metody přestane fungovat komplet celé generování, přitom úprava je jen třeba změna barvy z 240,240,240 na 230,250,150 ;-)Tak pane dokonalý můžete napsat kde je problém, když tomu tak dokonale rozumíte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Zapni si vypisování chyb.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Jinak, pro jakou verzi to upravuješ? nejde ti to v BO, FO, nebo v obou? Dodržuješ kodování UTF-8? Na úvod si zapni to zobrazování chyb a v BO-Nastavení-PDF aktualizuj nastavení pro cp1250 a arialmt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Nefungovalo to jak v BO tak i v FO, upravuju to pro verzi 1.2.5.0. Zkusil jsem to teď znovu a nějakým zázrakem to funguje a přitom přidávám furt to samé: $pdf->Cell(30, 6, 'Datum splatnosti:', 0, 0, 'L'); $pdf->Cell(30, 6, Tools::displayDateSplatno(self::$order->invoice_date, self::$order->id_lang,14), 0, 0, 'L'); Zobrazování chyb jsem nenašel, kde to prosím najdu? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Žádnej zázrak, konečně sis v PsPadu nastavil UTF-8. A nebo znovu nastavil PDF v administraci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Právě že ne, když mám v PSPadu UTF-8 tak se mi rozhodí diakritika, soubor PDF.php musím ukladat ve win-1250. A v administraci jsem taky nic znovu nenastavoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mira Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Zobrazování chyb se zapíná v souboru config/config.inc.php cca na 4 řádce kódu @ini_set('display_errors', 'off'); na on. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deleteThisAccountPls Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Zobrazování chyb se zapíná v souboru config/config.inc.php cca na 4 řádce kódu @ini_set('display_errors', 'off'); na on. Tak tam mě nenapadlo hledat :-), díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts