welon68 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Witam Szanownych Mam serdeczną prośbę. Potrzebuję wyeksportować, dopisać i zaimportować kilkanascie towarów. Niestety taka wydawać by się można trywialna czynność przerasta mnie całkowicie. Na zdrowy rozum, teoretycznie, pobrany plik CSV bez dokonania na nim zmian powinien się dać zaimportować. A w Presta się nie da !!!!!!! Nie wspomnę już o dodaniu nowego towaru. Za każdym razem pojawia się ->name is empty a name .... wcale nie jest empty :-( No smutek mnie ogarnia. Czy jest tu jakiś prosty sposób na rozwiązanie tego problemu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RSI-SHOP Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Jaka wersja presty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 welon68 Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Witam dziękuje za zainteresowanie 1.6.0.11 Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
welon68
Witam Szanownych
Mam serdeczną prośbę. Potrzebuję wyeksportować, dopisać i zaimportować kilkanascie towarów.
Niestety taka wydawać by się można trywialna czynność przerasta mnie całkowicie.
Na zdrowy rozum, teoretycznie, pobrany plik CSV bez dokonania na nim zmian powinien się dać zaimportować.
A w Presta się nie da !!!!!!!
Nie wspomnę już o dodaniu nowego towaru. Za każdym razem pojawia się
->name is empty
a name .... wcale nie jest empty :-(
No smutek mnie ogarnia. Czy jest tu jakiś prosty sposób na rozwiązanie tego problemu .....
2 answers to this question
Recommended Posts