Radel92 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Witajcie mam Taki problem Wystawiam produkty w zł a na stronie wyswietla w dolarach . W walutach mam ustawione tylko zł ,a w lokalizacjach mam ustawione tak :jezyk domyślny Angielski domyślny kraj : Polskadomyślna waluta ; zł i strefa czasowa : Europa /Warszawa nie mam pojecia dlaczego wyswietla na stornie w USD jeszcze wczoraj produkty wyswietlało w pln był podobny temat ale nic nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Radel92 Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 (edited) Ogolnie na niektórych przegladarkach wyswietla sie $ a w niektórych PLN natomiast Cena sie nie zmienia jak jest np1200PLN to na innej przegladarce jest 1200$ na przegladarce gdzie wyswietla się $ po kliknieciu na metode platnosci paypal cena jest w pln Edited January 17, 2015 by Radel92 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 design4VIP Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 a czysciles cache (cookie) przegladarek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 zrekompiluj szablon: adv. parameters > performance włącz wymuszenie kompilacji, wyczyść cache i odśwież strony sklepu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Radel92
Witajcie mam Taki problem
Wystawiam produkty w zł a na stronie wyswietla w dolarach .
W walutach mam ustawione tylko zł ,a w lokalizacjach mam ustawione tak :
jezyk domyślny Angielski
domyślny kraj : Polska
domyślna waluta ; zł
i strefa czasowa : Europa /Warszawa
nie mam pojecia dlaczego wyswietla na stornie w USD
jeszcze wczoraj produkty wyswietlało w pln
był podobny temat ale nic nie pomogło.
3 answers to this question
Recommended Posts