bartnow Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 szybkie pytanie - przy wiekszosci modulow (1.6.0.11) mam teraz puste opisy opcji (back office) - vide obrazek front jest ok tak na oko albo zmienilem rozmiar w stylu albo dodalem gdzies enter - nie mam za bardzo czasu zeby wnikac a pomysly mi sie skonczyly, wiec albo ktos mi pomoze albo restore z backup'u.. macie Panowie i Panie jakis pomysl? pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 (edited) PrestaShop bug, szczegóły: https://github.com/PrestaShop/PrestaShop/commit/9e27137fc1f1d57d4da9fc3fc1a63bba23c9a422 Edit: Wystarczy podmienić te 2 pliki, wejść do tłumaczeń zainstalowanych modułów (core (Bez szblonu)) na j. polski i zapisać zmiany jeszcze raz. Edited January 16, 2015 by Krystian Podemski (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 niezła wtopa z tym update 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 niezła wtopa z tym update no patrzac po roznych forach to powinni ta .11 zniesc z downloadu i upgrade osobiscie jeszcze nie pokusilo mnie na update ktorejkolwiek storny i widze, ze to jedna z lepszych moich decyzji ostatniego czasu wiecej bugow niz porpawek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts