proit Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Buna ziua.Am si eu o problema cand incerc actualizarea produselor. Preturile sunt incarcate corect dar cantitatile raman cele initiale (lucrez mai mult cu stocurile furnizorului). Culmea e ca la prezentarea catalogului in Dashboard apar cantitatile corecte dar la produs nu. Problema este cand un produs are stocul zero sau cand un produs care a avut stoc zero revine in stoc. Atunci daca e produsul disponibil in realitate pe site e afisat stoc zero sau daca produsul nu mai exista este afisat in continuare ca fiind in stoc furnizor. Solutia pe care am gasit-o deocamdata este un compromis care de multe ori da rateuri: actualizarea manuala a cantitatilor pentru fuecare produs in parte, cel putin pentru produsele fara stoc sau care au fost fara stoc dar este o munca enorma si care ocupa majoritatea timpului.Sunt convins ca este ceva care-mi scapa si in mod normal importul cantitatilor ar trebui sa se faca prin fisierul CSV. dar nu stiu care e problema.P.S. mentionez ca este bifata optiunea "actualizarea manuala a cantitatilor" intrucat activarea managementului avansat de stoc ma cam depaseste deocamdata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts