Mamejeradi.cz Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Máte s ním někdo zkušenosti?Uvažuji nad jeho koupí a chtěl bych ho propojit s eshopem.Půjde to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Máte s ním někdo zkušenosti?Uvažuji nad jeho koupí a chtěl bych ho propojit s eshopem.Půjde to? Tak pokud vím, oni nabízí kompletní balík Trell s vlastním účetním systémem. Pokud by se mělo jednat o propojení s databází PS, tak si vůbec nedovedu představit co by k tomu bylo nutné upravit. Spíš bych se zaměřil asi na účetní systém Pohoda, tam již existuje řada podpůrných projektů které se dají pořídit za pár korun, dokonce to někdo nabízel i tady za cca. 50 EUR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamejeradi.cz Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Pohoda je podle mě zbytečně složitá.Trell jsem včera skoušel a vyhovuje mi správa skladu a celkově jednoduchý ovládání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homer.tmx Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Zdravím též využíváme trel..snepohnul již někdo se synchronizací skladů? Pán o d trelu nema s naprogramováním, či úpravou SW problém. Celé to má běžet na importu/export CSV bohužel zatím mrtvý bod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CUBE-IN Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 trell jede vse na textovych souborech, DB nevidel ani z okna, takze leda nejaka synchronizace pres csv a pod, coz je reseni na prd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts