hoarfrost Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Sziasztok! Presta 1.6 és PayPal v3.7.2-t használok eddig semmi baj nem volt, de minap írtak emailt hogy nem lehet paypallal fizetni és megnéztem az alábbi hibakódot hozza ki: Error occurred: Please try to contact the merchant: <b>PayPal response:</b> -> Esetleg van valami ötletetek? Előre is köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koconborz Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 On 1/12/2015 at 7:25 PM, hoarfrost said: Sziasztok! Presta 1.6 és PayPal v3.7.2-t használok eddig semmi baj nem volt, de minap írtak emailt hogy nem lehet paypallal fizetni és megnéztem az alábbi hibakódot hozza ki: Error occurred: Please try to contact the merchant: <b>PayPal response:</b> -> Esetleg van valami ötletetek? Előre is köszi! Frissítsd a modult a 3.8.1-es verzióra. A mai naptól nem támogatott a régebbi verzió sebezhetőség miatt. Minket telefonon is értesített a PayPal ezzel kapcsolatban Az újabb modul hibája viszont az, hogy felülírja a szállítási és számlázási címet a PayPal-on szereplő címre. A megoldás pár sor érvénytelenítése a modulban, ezt kimásolom egy leírásból: For the moment you will need to comment the file /modules/paypal/express_checkout/payment.php and comment lines 211 and 212 : else if ($customer->id) { //If address exists, we update it with new informations $address = setCustomerAddress($ppec, $customer, $address->id); $address->save(); } will become : else if ($customer->id) { //If address exists, we update it with new informations // $address = setCustomerAddress($ppec, $customer, $address->id); // $address->save(); } 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoarfrost Posted January 12, 2015 Author Share Posted January 12, 2015 Köszönöm szépen, ez megoldotta a problémát Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.P.W. Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 (edited) ...és tájékoztasd az ügyfeleidet, hogy mostantól:csak akkor tudnak kártyával fizetni, ha regisztrálnak a Paypalnál vagy van fiókjuk! Ezt jelezték többen is akiknél megy a Paypal fizetés! A modul frissítéssel ugyan is együt jár az új Paypal szabály amit Angliában jelzett nekünk is a Paypal menedzsere miután felhivott bennünket. Edited January 15, 2015 by S.P.W. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sptkyle Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Sziasztok.Olyannal már találkozott valaki, hogy online rendelésnél (de személyes átvételt kérve) ugye 0ft a szállítási költség. (mert ugye bejön, átveszi)Paypallal fizetett is, DE a paypal 1000ft-ot felszámolt Shipping-re.Prestashopnál jó a rendelés összege, viszont mivel a rendelés és a paypal nem egyezik, nyünnyög a presta, hogy probléma van. (jogosan)Ez mi ez, és ezt így hogy?Eddig működött... frissítettük a paypal modult, csináltunk próbarendelést utána, még akkor is stimmelt minden. Presta: 1.5.2.0Paypal modul: 3.8.1Az esetleges tippeket előre is köszi.Üdv: Kyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 legutolsó stabil verzióra állás? => 1.5.6.2? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Úgy rémlik, mintha a PayPal-nek lenne saját logja is, amit érdemes lenne megnézni. Csak tipp. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sptkyle Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 On 2/3/2015 at 4:51 PM, pattila01 said: legutolsó stabil verzióra állás? => 1.5.6.2? Köszönöm a tippet, sajnos ennél az oldalnál nem játszik a frissítés. (túl sok az egyedi megoldás, ugyhogy azok külön lesznek beépítve egy friss 1.6-os telepítésbe, de ez egy elég hosszu folyamat) On 2/3/2015 at 9:14 PM, wilbury said: Úgy rémlik, mintha a PayPal-nek lenne saját logja is, amit érdemes lenne megnézni. Csak tipp. Köszönöm a tippet, azt már kerestem én is, de nem találtam... vagy csak nem értelmeztem jól, és nem a presta-paypal modul csinálja a logot (hanem a paypal online felülete pl.) , és rossz helyen kerestem. De a megerősítést, hogy létezik ilyen, köszönöm. Akkor azt megkeresem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilbury Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Sorry. Összekevertem egy másik saját projecttel, ahol én vezérlem a PayPal-t, és ott loggol szépen külön a PP. PS alatt ez nem tűnik beállíthatónak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sptkyle Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Pedig máshol is hallottam/olvastam már (bár már nem emlékszem hogy hol, kerestem is régebben...No ha nincs, akkor nincs, akkor nem keresgéleg. Mindenesetre köszönöm a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts