emteusz Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 (edited) Witajcie, mam problem z rozjechanymi kategoriami w footerze, nie wiem jakim cudem ale coś takiego się stało i nie mogę dojść jak to odmienić, wiem, że to błachostka ale poprosiłbym Was o pomoc :-) w załączniku podgląd. Pozdrawiam. ps. Prestashop 1.6.0.9 Edited January 11, 2015 by emteusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 ale co tam jest rozjechanego? kategorie wyświetlają się jako ostatni element bloku footer dlatego (najprawdopodobniej) są na samym dole gdyż "po prawej" nie ma dla nich już miejsca natomiast jeżeli chodzi o "wyprzedaż końcówek magazynowych" każdy blok w stopce ma swoją określoną długość. Nie ma tam po prostu miejsca na wstawienie tak długiej nazwy kategorii w jednej linijce. nie wiem o co do końca chodzi, dlatego piszę o tym co "ewentulanie" może być nie tak. pytanie, co chciałbyś zmienić z aktualnym stanem rzeczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
emteusz Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Chciałbym aby wszystko było w jednym rzędzie/wierszu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 wszystko, czyli "informacja" "moje konto" "kategorie" czy nazwy kategorii? możesz podać link do sklepu? w międzyczasie przejdź do moduły > pozycje odnajdź liste modułów o nazwie "displayFooter" i przenieś moduł "blok kategorii" na sam poczatek listy Link to comment Share on other sites More sharing options...
emteusz Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Wszystko tzn. Informacja Moje Konto Kategorie Informacje o sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 ok, zatem w międzyczasie przejdź do moduły > pozycje odnajdź liste modułów o nazwie "displayFooter" i przenieś moduł "blok kategorii" na sam poczatek listy jak to wygląda po tym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emteusz Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 (edited) Po przesunięciu zdj. Przepraszam, już sobie poradziłem, przestawiałem kolejność w displayFooter kiedyś i już wróciło do głowy, dziękuję bardzo za zaangażowanie Vekia Edited January 11, 2015 by emteusz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 definitywnie trzeba to sprawdzić, podaj url do sklepu inaczej będzie ciężko, sprawa styli css Link to comment Share on other sites More sharing options...
emteusz Posted January 11, 2015 Author Share Posted January 11, 2015 Jeszcze raz dziekuję Vekia, wystarczyło ustawić odpowiednią kolejność w displayFooter, przepraszam za zaśmiecenie i zajęcie czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 super :-) dzięki za informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts