erdem_ustun Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 (edited) Merhaba; site şu anda 1.6.0.9 da çalışıyor.Yeni sürüm çıkmış (1.6.0.11) Sormak istediğim Yönetim panelinden otomatik güncelleme yolu ile güncellemeyi denediğimde çekirdek kodlarımı güncelliyor yoksa hepsinimi güncelliyor(css dosyaları,sonradan eklenen eklentiler..). Hepsini güncelliyorsa eklenti ve css leri yedek mi almalıyım. Güncellerken sitenin dilini ingilizceye cevirdikten sonra mı güncellemeliyim? Muhtemelen daha iyi ve performanslı çalışması için değişiklikler yapılmıştır diye yorumluyorum.yüksletmeye degmez mi? Güncelleyen var mı? bu konuda bilgi vereceklere şimdiden teşekürler. Edited January 10, 2015 by erdem_ustun (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctaylan Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Bu sorunun cevabını bende bekliyorum.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Merhaba Eğer default şablonu kullanıyorsanız güncelleme de yapılan düzenlemeler bozulacaktır... Sonradan kurulan modüllere bir şey olmaz... En kolay ve mantıklı güncelleme mevcut dosyaların üzerine son sürümü yükleyin mevcut dosyalar ile değiştirin... www.siteadı.com/install/upgrade/upgrade.php linkini çalıştırın... NOT: mevcut admin klasörünün adını dikkat ederek üzerine yazdırın... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts